Geçmiş zamanlarda çok popüler bir sosyal medya uygulaması olan Snapchat son dönemlerde bazı atılımlar ile gündemde. Premium üyelik hesap sistemini platforma entegre etmeye çalışan Snapchat tekrardan kullanıcıların gündemine girmeye çalışıyor gibi. En son yapılan Bitmoji güncellemeleri ile birlikte daha da kitle toplayan Snapchat platformu tekrardan canlandırmaya çalışıyor gibi gözüküyor. Kimi kullanıcılar ise Snapchat hesaplarını kapatmak istiyor. Uygulamadan tamamen kurtulmak isteyen kullanıcıların aklına gelen ilk soru ise Snapchat hesap nasıl kapatılır? Bizde bugün rehberimizde sizlere hızlı ve basit bir şekilde hesap kapama işlemini anlatacağız.

Snapchat Hesap Kapatma

Snapchat hesap kapatma işlemi için platform bize bir sayfa sağlıyor. Bu sayfa üzerinden bazı adımlar uygulayarak 30 gün içerisinde hesabımızı tamamen kapatabiliyoruz. Bu süreçten vazgeçmemiz durumunda 30 günlük süre içerisinde hesaba giriş yaparak hesap kapatma işlemin iptal edebiliyoruz. Bu sayede eğer kararımızdan pişman olursak geri dönüşümüz oluyor.

Şimdi adımlarla Snapchat hesap kapama işlemi nasıl yapılır:

  1. Snapchat hesap kapatma sayfasına tıklayın.

  2. Kullanıcı adı veya e-posta ve şifrenizi girerek giriş yapın.

  3. Açılan sayfadan eğer tekrar bilgilerinizi isterse tekrardan bilgilerinizi girin.

  4. Hesabınızla bağlantılı e-posta adresine onay için bir kod gelecektir, o kodu sayfaya girin.

  5. En son gelen sayfadan hesap kapatma (silme) seçeneğine tıklayın.

Snapchat Hesap Kapatma
Snapchat Hesap Kapatma Giriş Ekranı

Snapchat hesap kapatma işlemini sonlandırdıktan sonra erişiminizi tamamen kaybedeceksiniz. Eğer hesabınızı kapatmak vazgeçtiyseniz hesabınıza giriş yapmayı deneyin 30 gün içerisinde giriş yapmayı denediğinizde hesap kapatma işleminiz otomatik olarak iptal edilecektir. Ayrıca hesap kapatma işlemini başlattıktan sonra bunun bazı sonuçları olacaktır.

  • Hesap kapatma başladıktan sonra Snapchat arkadaşlarınızla olan bağlantınız kesilecektir.
  • Snapchat’te halihazırda hikayeleriniz mevcut ise kimse onları görüntülemeyecektir.
  • Hesabınızın içerisindeki tüm mesaj, fotoğraf ve video gibi veriler hesap kapatma başvurusundan 30 gün sonra tamamen silinecektir.

Hesap Kapama Hakkında Sık Sorulan Sorular

Snapchat uygulamasını kaldırdıktan sonra hesap kapanır mı?

Snapchat uygulamasını kaldırmak hesabınızın kapanmasına yol açmaz. Sadece telefonunuzdan uygulama kaldırılır. Hesabınız ve içerikleri durmaya devam eder. Eğer kalıcı olarak hesabınızı kapatmak isterseniz yukarıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Snapchat hesabımı kapatmaktan vazgeçtim ne yapmalıyım?

Snapchat hesabınızı kapatmaktan vazgeçtiyseniz hesabınıza e-posta veya kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmayı deneyin. Hesaba giriş yaptığınızda kapatma işlemi iptal edilecektir. Eğer tekrar hesabınızı kapatmak isterseniz aynı adımları uygulayabilirsiniz.

Snapchat kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır?

Snapchat kullanıcı adı değiştirme işlemi 2022 yılında yapılabilir hale geldi. Kullanıcı adı değiştirme rehberimizi okuyarak bu işlemi hızlıca yapabilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version