Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda sizlerle Snapchat arkadaşlarda çıkan emojileri değiştirme ve o emojilerin anlamları hakkında konuşacağız. Emojiler son dönemlerde hayatımızın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Gencinden yaşlısına akıllı telefon kullanan herkes artık emojilere sohbetlerinde sıklıkla yer veriyor. Snapchat ise arkadaşların yanına onlarla snapleşme sıklığınıza göre belirli emojiler belirleyip koymuş. Bazen bu emojiler can sıkıcı olabiliyor, bazen ise çok yanlış kişilerin yanında yanlış emojiler çıkabiliyor. Aman ha kız arkadaşınız var ise başka bir kızda kalp çıkmasın.

Öncelikle Snapchat nedir sorusuna cevap vermek istiyorum. Snapchat filtre kullanarak fotoğraf veya video çekebildiğimiz ya da filtresiz normal fotoğraf veya video çekebildiğimiz ve bu fotoğrafları arkadaşlarımızla paylaştığımız sosyal mesajlaşma platformudur. Snapchat’te ki arkadaşlarımızla belirli durumlarda emojiler çıkıyor peki bunların anlamları nedir onlara geçelim:

🔥 Ateş: Her gün birbirinize snap gönderdiğiniz arkadaşınızdır ve buna “snapstreak” denir. Snapstreak snap gönderdikçe artar.

😊 Gülen Emoji: Çok fazla sayıda snapleştiğiniz arkadaşınızdır.

😏 Sırıtan Emoji: Çıkan arkadaşınızın en fazla snap gönderdiği arkadaşısındır fakat senin en çok gönderdiğin arkadaşın değildir.

😬 Yüzü Ekşi Emoji: En iyi arkadaşlarınız yani en çok snaplaştiğiniz arkadaş aynı kişidir.

😎 Havalı Emoji: Yüzü ekşi emojiye ek olarak karşılıklı çok fazla snap gönderdiğiniz arkadaşınız.

💛 Sarı Kalp: İkinizin de en çok snapleştiğiniz kişi birbirinizsiniz yani en iyi arkadaşlarsınız.

❤️ Kırmızı Kalp: 2 hafta boyunca ikinizin de en çok snapleştiğiniz kişi birbirinizsiniz.

💞 İki Pembe Kalp: 2 ay boyunca ikinizin de en çok snapleştiğiniz kişi birbirinizsiniz.

İsteğe bağlı olarak bu emojilerin yerine başka emojiler koyabiliyor yani bu emojileri değiştirebiliyorsunuz bu da şöyle yaplıyor. İlk önce Snapchat’e giriyoruz ardından profil fotoğrafımıza basıp ‘’Ayarlara’’ giriyoruz, ayarlarda ki ek hizmetler diye ayrılan kısımda ‘’Emoji’leri Kişileştir’’ kısmına gelip değiştirmek istediğimiz emojiye tıklıyor ve oradan yeni emoji’yi seçiyoruz. Bu işlemlerin sonucunda arkadaşlarımızın yanında çıkan emoji’yi değiştirmiş oluyoruz.

İlgini çekebilir: Yeni güncelleme ile birlikte Snapchat Kullanıcı Adı Değiştirme mümkün!

Arkadaşlarımda çıkan emojileri neden değiştirebilirim?

Arkadaşlarınızda çıkan emojileri değiştirmek için birçok nedeniniz olabilir. Bu nedenlerden bazılarını size sayalım istedik;

  • Kıskanç bir kız arkadaşınız var ise ve başka bir kızda kırmızı bir kalp çıkarsa bu durum rahatsızlığa yol açabilir.
  • Arkadaş olarak gördüğünüz kişilerde kırmızı kalp çıkması ve onu sürekli görmeniz sizi rahatsız edebilir.
  • Veya en basit nedeniyle arkadaşlarınızda çıkan emojileri beğenmiyorsunuzdur.

Bu yazımızda sizler için Snapchat arkadaşlarda çıkan emojileri değiştirme konusuna değindik, yanlış kişilerin yanında kalp çıktığında rahatsız olanlar için müjde sayılır. Umarız ki işinize yaramıştır, bu yazımızın da burada sonuna geldik kalın sağlıcakla.

Snapchat Streak Nedir? Streak Yapmak Ne Demek? makalemizi okudunuz mu?

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

4 yorum

  1. Merhaba, yeni eklediğim birinde gözlüklü emoji çıktı. Daha önce hiç snap atmadım. Yeni indirdim zaten uygulamayı. Bunun sebebini öğrenebilir miyim?

    • Merhabalar, bunun anlamı yeni eklediğiniz kişi ile sizin snapchatteki en iyi arkadaşınız aynı kişi. Yani sizin en iyi snapchat arkadaşınız X kişisi ise eklediğiniz kişinin en iyi arkadaşı da X kişisi. İyi günler dilerim 🙂

Bir Yorum Yap

Exit mobile version