Yakın zamanın en popüler oyunlarından olmuş Pubg her geçen gün oyuncularını ve bu popülerliğini kaybetmeye başladı. Tabi ki oyunun şirketi bunu istemiyor ve her geçen gün bunun için yeni şeyler deniyor. Oyuncuları tekrardan oyuna kazandırmak ve oyunu bir nevi hortlatmak adına çabalıyorlar.

Bu yeniliklerden biri de oyuna eklenecek olan Motorlu Planör olacak. Motorlu planör ile oyuna farklı bir tat katmak isteyen Pubg Corporation oyunculara da yeni deneyimler denettirmek istiyor. Motorlu planör şu anda Pubg Test Server‘ında kullanılabiliyor. Pubg Test Server ise Pubg satın almış olan bütün oyuncularda bulunmakta. Bu yazımızda ise size Oyunda belirli yerlerden çıkacak olan motorlu planörlerin yerlerinden bahsedeceğiz.

PUBG Mobile Planör Yerleri

Oyuna eklenecek olan yeni planörün oyuna bir çok katkısı olacak. Örneğin bu planörü savaşırken kullanabileceksiniz ve belli ki oyuncular bu planörleri çok farklı şekillerde savaşmak için de kullanacak. Bu planör oyunlarda oyuncuların karakterlerini gerçekten yüksek hızlara çıkartabilecek ve bunun yanı sıra bir de oyuncu planörler istediği kadar yükselebilecek. Yani dikkat edin her an üstünüzden uçar birisi geçebilir. Planörün yerden kalkması için yerde giderken saatte 70 kilometre hıza çıkması lazım. Diğer türlü planör havalanamaz. Ve çok yükseklere kadar çıkıp oralarda uçabilmenizi ise planörün geniş kanatlarına borçlusunuz diyebiliriz. Araç motorlu olduğu için benzine ihtiyaç var. Normal arabaların benzinini dolduran benzin bidonlarıyla planörünüzün yakıtı doldurabilirsiniz. Fakat yakıtı biraz tasarruflu kullanmanızı öneririz ki havadayken yakıtınız bitmesin.

Motorlu Planörün kişi kapasitesi 2 olacak yani aynı anda sadece 2 kişi bu planöre binebilecek. Bir kişi planörü kullanırken diğer kişi de ateş edip bomba atabilecek. Ve havadaki diğer oyuncuların kanatlarını kırabilecek böyle durumlarda da planör patlayacak. Fakat sizin kanadınızda eğer bir yere çarparsanız hasar alacak ve belli bir yerden sonra kırılabilecek ve patlayabilecek. Yani aynı araçlardaki gibi bir mantık olacak.

Bu Motorlu Planörler ise oyunun Erangel ve Miramar haritalarında belirli yerlerde bulunabilecek. Diğer haritalara bu planörler eklenir mi onunla ilgili de net bir bilgi yok.

Erangel

Miramar

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Pubg Mobile Angry Birds Güncellemesi Geldi

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version