Zamanın en popüler oyunlarından biri olan ve mobil üzerinden oyun oynayan neredeyse herkesin bir kere bile oynamış olduğu Angry Birds oyunun bu yıl 10. yılıydı. Şu anda ise epey popüler olan Pubg Mobile oyunu Angry Birds oyununu anmak için bir etkinlik düzenledi.  Pubg Mobile oyununun yapımcısı olan Tencent Games, Angry Birds oyununu anmak sebebiyle oyuncuları için bir çok yeni değişiklik getirdi. Oyuna Angry Birds oyunuyla ilgili yeni görevler ve mini haritalar getiren şirket, oyunculara eski günlerini andırdı. Ayrıca PUBG Mobile resmi Twitter sayfasından şöyle bir tweet paylaştı:

PUBG Mobile Angry Birds Etkinliği

Akıllı telefonların ve oyunlarının yaygınlaşmasında belki de en büyük rolü oynayan Angry Birds oyununun bu yıl 10. yılıydı. Yani oyun tam 10 yıl önce aramıza katıldı. Pek çok mobil oyuncu tarafından çok sevilen ve sevilerek oynanan oyun şu anda eski popülerliğini kaybetmiş durumda. Bunun nedeni ise, bu oyunun grafik ve hikaye olarak üstünde olan bir çok yeni mobil oyunun çıkmış olması. Bu oyunlardan biri ise Pubg Mobile. Son zamanlarda büyük çıkış yakaladı ve belki de mobil oyuncular arasında en popüler oyun oldu.

Pubg Mobile Angry Birds oyununun 10.yılını anmak için oyunculara yenilikler sundu. Bunlardan bazıları ise Mini Mapler ve Görevler. Pubg Mobile’e yakın zamanda gelmiş olan güncellemede Angry Birds oyununun yapımcısı ve geliştiricisi olan Rovio Entertainment şirketle işbirliğine gidildi. Ve bu işbirliğine ortaya nostaljik ve heyecan verici birkaç yeni özellik eklendi. Bu mini oyunlardan birinde ise oyuncular, Angry Birds oyununda yer almış ve oynayanların yakından bildiği domuz kulesini yıkmaya çalışacak.

Pubg Mobile oyunu bu mini oyunda oyuncuların envanterine 1 sarı, 1 siyah ve 5 kırmızı olacak şekilde 7 adet kuş verecek ve bu kuşlar fırlatılabilir envanter bölümünden seçilebilecek. Bu kuş kuleleri ise spawn yerlerinde bulunabilir olacak. Oyuncular bu 7 adet kuşu fırlatarak domuz kulesini yıkmaya çalışacak ve eğer domuz kulesini yıkmayı başarabilirlerse kulenin olduğu yere Angry Birds logolu bir hologram belirecek. Görevler bakımından ise görevlerden birinde, oyuncular buz içinde mahsur kalmış kuşları kurtaracak. Bu tarz daha fazla görev gelecek ve oyuncular bu görevlerden; Angry Birds çerçevesi, Yağma kutuları ve silahlar için kostümler kazanabilecek.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Yerli Süper Kahraman Sinematik Evreni: T-World

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version