PUBG Mobile Sekmeme ayarı, sekme nasıl azaltılır? Hassasiyet ayarları ve oyun ayarları mermi sekmemesi için nasıl olmalı?

PUBG Mobile Sekmeme Ayarı, Sekme Azaltma

PUBG Mobile’de silah sekmesini azaltmak için birçok yol bulunmakta. Hem sekmeyi azaltmak hem de sekmeyi kontrol etmek çok önemli. Birçok oyuncu sekmeme ayarı, sekme azaltma nasıl yapılır gibi sorular soruyor. Bu yazımızda maddeler halinde yapmanız gerekenleri rehber biçiminde derledik. Aşağıdaki adımları dikkatlice okuyup anladıktan çok daha iyi oynayacağınıza eminiz. PUBG Mobile için ve emülatör için sekmeme ayarları, sekme azaltma adımlarına geçelim.

Silah ve Silah Parçaları

Öncelikle silah ve silah parça tercihleri sekmeyi azaltmak için çok önemli. Merminin az sekmesi için aşağıdakileri uygulayın.

  • M4, AUG, AKM silahlarını kullanın.
  • Lazer ve Holo sağa-sola veya dikey-yatay sekmeleri azaltır.
  • Silah ucuna kompansatör takmanız merminin daha az sekmesini sağlayacaktır.
  • Uzun hızlı çekim şarjör tercih edin.

Hassasiyet Ayarları ve Kamera Ayarları

Hassasiyet ayarları mermi sekmesini kontrol etmenizdeki en büyük etkenlerden biri. Birçok FPS oyununda olduğu gibi PUBG Mobile hassasiyetin önemli olduğu oyunlardan biri. Ayrıca kamera ayarlarınızı kendinize uygun şekilde yapmanız gerekiyor.

Kendinize en uygun hassasiyet ayarını bulmanız için ayarla bir süre oynayıp, tecrübe etmeniz gerekiyor. Eğer ayarın hassasiyeti fazla ise düşürüp az ise arttırıp en orta noktayı bulduğunuzda bu sizin için en iyi hassasiyet ayarıdır. Yüksek hassasiyet oynuyorsanız en küçük hareketinizde aiminiz adamdan şaşacaktır. Çok düşük hassasiyette oynuyorsanız da tepki vermeniz güçleşecektir. Bu yüzden tam ortasını bulup dengeli bir şekilde silah sekmesini en aza indirgeyebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Pubg Nick Sembolleri

Ateş Ederken Yatın veya Çömelin

Oyunda sekmeyi direkt olarak azaltan iki şey var. Çömelmek veya yatmak. Ateş ederken bu ikisinden birini uygularsanız mermilerin sekmeme oranı kesinlikle artacaktır. Bulunduğunuz yerde sabit bir şekilde ateş ettiğinizde mermiler daha dengeli gidecektir ve hedeflediğinizi vuracaksınız.

Bir Atış Stili Belirleyin

Yaygın olarak sekmeyi engellemek için belli başlı atış stilleri bulunmakta. Bunlara değinecek olursak teker teker ateş etmek, ikili veya üçlü ateş etmek veya spray atmak. Bu atış stillerini sekme oranına göre sıralayacak olursak spray > ikili veya üçlü (burst) > teker teker şeklinde olacaktır. Eğer atış stillerini bilmiyorsanız dert etmeyin, gelin anlatalım:

  • Teker teker ateş etmek: İsminden belli olacak şekilde, merminin sekmemesi için elimizden gelen en iyi çözümlerden. Mermileri sıkışımızın arasında belirli süreler bırakmak. Böylece sekmeyi azaltıyoruz.
  • İkili veya üçlü ateş etmek (Burst): Bu sefer teker teker değil de ikili veya üçlü şekilde ateş ediyoruz. Yani iki mermi ateşlendikten sonra bir süre bekleyip sonra tekrar iki mermi ateşliyoruz. Aynısı üçlü için de geçerli.
  • Spray atmak: Spray atmak direkt olarak taramak olarak geçiyor. Tabii ki silahın spray şeklini biliyorsanız bunu yapmanız gerekiyor. Spray atmak başlangıç için biraz zordur.

https://youtu.be/-sxSJ0y6NKg

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version