Telefon oyunları, hem rekabetçi hem de sıradan oyuncular arasında gittikçe artan bir popülerlik kazanıyor. İster lavaboda vakit geçirmek, ister hareket halindeyken oyun oynamak olsun, telefon oyunları harika bir deneyim yaşatıyor. Macera oyunlarını düşündüğünüzde, genellikle PC ve konsollarda bulunan büyük oyunları, (God of War, Spiderman gibi) düşünürsünüz. Ancak telefonda sizi memnun edecek birçok başarılı macera oyunu var. İşte en iyi telefon macera oyunları listesine bir göz atalım.

5. Botworld Adventure

En İyi Telefon Macera Oyunları: Botworld Adventure

  • Platformlar: iOS, Android

Sevimli, şirin grafiklerin sizi aldatmasına izin vermeyin; Botworld Adventure, yeni botlar keşfetmek için bilinmeyene doğru ilerlediğiniz, nadir eşyalar topladığınız bir oyun. Ayrıca oyun birçok çeşitli dünyada geçiyor. Yüzlerce benzersiz ortam, stratejik savaş sistemi ve bolca özelleştirme içeriyor. Oyunda sizi heyecanlı ve soluksuz bir macera bekliyor olacak diyebiliriz.

4. Seven Knights

  • Platformlar: iOS, Android

Seven Knights 2; derin, birbiriyle iç içe geçmiş hikayeler, hızlı dövüşler ve bir sürü harika karakterle dolu muhteşem bir macera RPG’sidir. Harika grafiklerle 3D olarak işlenmiş sürükleyici bir açık dünya olan bu diyarda macera dolu anlar geçireceksiniz. Bu oyunun grafikleri bile en iyi mobil macera oyunları listesine koymaya yeterli.

İlginizi çekebilir: En İyi Telefon Korku Oyunları

3. Pokémon GO

  • Platformlar: iOS, Android

Bu, sizi gerçek dünyada maceraya çıkmaya davet ettiği için tuhaf bir macera oyunu. Niantic’in popüler oyunu Pokémon Go, 2016 yazında çılgın bir popülerlik kazandı ancak birçok yeni içerikle bugün hala çok oynanıyor. Pokémon avlarken ve savaş kazanmak için onları eğitirken şehrinizin sokaklarında dolaşın. Harika bir AR içeriği olduğu için sokaklarda küçük yaratıkları bile görebilirsiniz! Bu oyun sizi hem gerçek dünyada maceraya atılmanızı hem de oyun içerisinde macera yaşamanızı sağlayacak. Çifte macera!

2. Roblox

  • Platformlar: iOS, Android

Şimdiye kadar Roblox’un ne olduğunu duymadıysanız, muhtemelen bir mağarada yaşıyorsunuz. Ancak yine de, mobil dünyanın en büyük macera oyunlarından birine bu en iyi telefon macera oyunları listesinde yer vermesek olmazdı. Roblox, herkesin yeni deneyimler yaratabileceği ve diğer oyuncuları yeni maceralara çıkarabileceği benzersiz bir sanal alan.

Yüzlerce benzersiz dünyayı keşfetmek ve aynı fikirde olan bir sürü başka insanla tanışmak istiyorsanız, burası tam size göre!

1. Genshin Impact

  • Platformlar: iOS, Android, PC, Playstation

En iyi mobil macera oyunlarından bahsederken, Mihoyo’nun popüler açık dünya macera oyunu Genshin Impact’i görmezden gelmek imkansız. Çevredeki büyülü toprakların sırlarını ortaya çıkarırken, her gün yeni zorluklar ve olaylar sunan Genshin Impact dünyasına dalın. Daha önce de bahsettiğimiz gibi birçok platformda oynanabilen ve macerayı doruklarına kadar yaşayabileceğiniz bu oyundan kesinlikle keyif alacaksınız. Eğer daha önce oynamadıysanız kesinlikle şans verin.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version