Son zamanların en sevilen mobil oyunu PUBG Mobile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için “Görkemli Milli Bayram Kodları” adı verilen oyun kodlarını oyuna ekledi. Bu kodları kullanarak birçok ücretsiz hediye elde ediyorsunuz. Görkemli milli bayram kodlarının hepsini kullanıp birçok ödül elde edebilirsiniz. PUBG Mobile Türkiye’de çok sevilen ve tutan bir mobil oyun olduğundan dolayı lokal çalışmalar yapıyor. Türkiye Cumhuriyetinin bayramını oyuna eklemesi de gerçekten çok güzel bir etkinlik.

https://twitter.com/PUBGM_TR/status/1452628609508814857

Görkemli Milli Bayram etkinliğine oyunun sağ üstünde bulunan etkinlikler kısmından giriş yapabilirsiniz. Etkinlikler kısmına girdikten sonra ‘Önerilenler’ kategorisine girdiğinizde Görkemli Milli Bayram etkinliğini göreceksiniz. Etkinlik 25 Ekimden 3 Kasıma kadar devam edecek. Aşağıdaki ödül kodlarını yazarak ödüllerinizi almak için etkinlik sayfasının sağ altında bulunan Ödül Toplama kısmına girip kodları girmeniz gerekiyor. Ardından gelen ödüllerle çark çevirmeyi unutmayın!

İlginizi çekebilir: PUBG Mobile Yıldız Oyuncu Unvanı Nasıl Alınır?

Fazla uzatmadan milli bayram kodlarına gelelim, toplam 6 adet görkemli milli bayram kodumuz mevcut;

  • 29EKİM
  • 29102021
  • SULTANAHMET
  • KAPADOKYA
  • AYASOFYA
  • EFESANTIKKANT

Yukarıdaki milli bayram kodlarını kullanarak birçok kez çark çevirebilir, kıyafet ve silah özelleştirmesi alabilirsiniz. Ayrıca iPhone 13 çekilişine de kodlardan alınan ödüllerle katılabiliyorsunuz. PUBG Mobile bu kodlarla birlikte bayram neşesini oyuncularına daha da fazla yaşatmak istemiş diyebiliriz. Ayrıca firmayı bu güzel etkinlik için tebrik ediyoruz. Umarız tüm oyun firmaları Türkiye’ye bu şekilde ilgi gösterir ve özel işler yaparlar. Eğer aklınıza bir şey takılırsa veya bir sorununuz olursa yorumlar kısmından bizlere ulaşabilirsiniz, iyi oyunlar!

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version