Para kazandıran oyunlar 2024 yılında birçok kişinin online ortamda hem eğlenmesine hem de kazanç elde edebilmesine olanak sağlamıştır.

Oyun oynayarak para kazanmak isteyenlerin üzerinde durduğu bu konunun son dönemlerde oldukça çok araştırıldığını bilmekteyiz. Geçmiş yıllara nazaran günümüzde pek çok kişinin online olarak çeşitli oyunları oynadığını görmekteyiz.  Dolayısıyla bu oyunlar üzerinden kazanç elde etmek isteyen birçok kişi ise hesap ve item satışı gibi pek çok unsurdan faydalanmaktadır. Bunun yanı sıra sanal parayı gerçek paraya çevireceğiniz bazı oyunlarda yer almaktadır. Sizlerde bu oyunlar ile ilgili olarak araştırma yapıyorsanız, yazımızdan detaylara ulaşabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda 2024 Para Kazandıran Oyunlar Nelerdir? Sorusunu cevaplandırmaya çalışacağız.

Para Kazandıran Oyunlar 2024

Para kazandıran oyunlar 2024 yılı için birçok kişinin takibinde yer almaktadır. Oyun oynayarak para kazanmak istiyorum diyen herkes, oyunu indirerek oyun kurallarına göre hareket edip para kazanabilir. Elbette oyunda ne kadar iyi olduğunuz, gün içinde oyuna ne kadar zaman ayırdığınız oyundan elde edeceğiniz kazanç ile doğru orantılı olacaktır. Sizler için para kazandıran oyunları listeledik;

  1. Counter Strike Global Offensive
  2. Dota 2
  3. Playerunknown’s Battlegrounds
  4. Depth
  5. H1Z1
  6. Rust
  7. Team Fortress 2
  8. Swagbucks
  9. Pogo
  10. Paid Game

Oyun Oynayarak Para Kazanmak

Oyun Oynayarak Para Kazanmak ister misiniz? Bu soruya cevabınız evet ise sizlere vereceğimiz önerilerden faydalanabilirsiniz. Sunacağımız bu önerilerde gerek item satarak gerekse oyun içerisinde kazanılan sanal parayı gerçek paraya çevirerek kazanç elde edebilmeniz mümkündür. Sizler için keyifli bir şekilde oyun oynarken para kazanabileceğiniz bazı oyunları paylaşacağız.

  • Exodus 300:

    Oyunda düşmanları yok ederek para kazanıyorsunuz. Sonrasında ise kendi sanal parası, gerçek paralara dönüşüyor. Bu imkanın verildiği oyun Mars’ta geçiyor. 3000 oyuncu olan bu oyunda, kendi alanlarının korunması için oyuncular savaş halindedir. Ayrıca kayıt olup oyuna giriş yapmanız para kazanmak üzere oyunda yer almanız için yeterlidir.

  • PUBG:

    Mobil sanal oyunlar arasında yer alan ve en çok tercih edilen oyundur. Her geçen gün bu oyuna olan ilginin büyüdüğünü söyleyebiliriz. PUBG oyununun işleyişi ilk olarak oyuncunun bir adada oyuna tek başına başlaması ile gelişmektedir. Karşısına çıkan düşmanları yok ederek ilerlenen bu oyunun oldukça zevkli olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra bazen de farklı skill çeşitleri yüklenerek oyun daha keyifli bir hale gelmektedir. Dolayısıyla PUBG gerek itemlerin satılması gerekse hesapların satılması ile son dönemlerde para kazanmak isteyen birçok oyun sever tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca PUBG oyuncu seviyesinin yüksek olması da kazanç elde etmekte önem taşımaktadır. PUBG başarım puanına bakmak için PUBG Başarım Puanı Nedir yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

  • Second Life:

    Second Life oyunu sanki gerçek hayatın yansıması olarak düşünülmektedir. LindenLab Şirketi tarafından hazırlanan oyun kısa süre içerisinde tüm dünyada fenomen olmayı başardı. Gerçek hayattaki gibi bir hayat sürebileceğiniz oyun içinde kendi işinizi kurabilir, evlenip çocuk sahibi olmak bile mümkündür. Ayrıca bu oyundan Çinli AnsheChung milyon dolarlar kazanarak insanların oyuna ilgisinin artmasına neden olmuştur. Bunun yanı sıra oyun içerisinde kazandığınız paraları dilediğiniz zaman gerçek paraya dönüştürebilmeniz de mümkündür.

  • Dota 2:

    Oyun ilerleyen aşama aşama kişinin mevut karakteri geliştirmesi ile devam eden bir oyundur. Bu gibi oyunlarda önemli olan bu karakterin ne kadar özel olduğudur. Ayrıca Para kazandıran oyun olarak nitelendirilmesi, tam olarak da nasıl bir oyun olduğu ve hesabın seviyesi ile alakalı bir durumdur. Elde edilen karakterin satılması size para olarak dönmektedir. Bunun yanı sıra Dota 2 para kazanmak için oyun oynayanların en çok tercih etmiş olduğu oyunlar arasında yer almaktadır.

  • Depth: 

    Sanal oyun dünyasında genellikle olmak istenilen yerler seçiliyor. Günümüzde denizaltı yaşamı merak edenler için bu oyunun geliştirildiği söylenmektedir. Bunun yanı sıra oyunda ödüller aldıkça kazanç elde edilmesi de mümkündür. Depth oyunu Hangi oyunlar para kazandırıyor? sorusunun yanıtları arasındadır. Dolayısıyla Depth oyunu da para kazanmak isteyen pek çok oyuncu tarafından tercih edilmektedir.

Para kazandıran oyunlar 2024

En Çok Hangi Oyundan Para Kazanılır?

En çok hangi oyundan para kazanılır? Sorusunun vaktinin büyük bir bölümünü evde geçiren ve kazanç elde etmek isteyenlerce sorulduğunu bilmekteyiz. Bilgisayar, tablet, akıllı telefon ya da oyun konsoluyla birlikte oyun oynayarak para kazanabilmeniz mümkündür. Öncelikle belirtmek isteriz ki, bu tarz oyunlarda item satarak, hesap satarak ya da sanal parayı gerçek paraya dönüştürerek kazanç elde edebilirsiniz. Yine internet ortamında bazı anket, yorum ve görevleri yaparak da para kazanabilmeniz mümkündür. Hem oyun anlamında hem de görev anlamında para kazandıran uygulamalar şunlardır;

  1. Exodus 3000
  2. Second Life
  3. Index Dollars
  4. Xygaming
  5. Swagbucks
  6. Mistplay
  7. MyPoints
  8. PCH
  9. InboxDollars
  10. QuickRewards

Yukarıda belirtmiş olduğumuz etkenlerin yanı sıra Money Whale ve Lucktastic gibi oyunlarda yer almaktadır. Ayrıca 21 Blitz ve KashKick gibi uygulamalar ile de internet üzerinden para kazanabilirsiniz.

Lol’den Nasıl Para Kazanılır?

Lol’den para kazanmak isteyen birçok kişi bunu nasıl yapacağı konusunda çeşitli araştırmalar yapmaktadır.  Profesyonel olarak LOL oynuyorsanız para kazanmanızın oldukça kolay olduğunu söyleyebiliriz. LOL turnuvalarının gelirlerinin ne kadar yüksek olduğunu bilmekteyiz. Ayrıca Turnuvalara katılarak başarılı olmanız halinde sizlerde yüksek bir kazanç elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra çeşitli sponsorluk anlaşmaları sağlamanızda mümkündür. LOL üzerinde yüksek seviyeli hesapların ise 10 bin TL ve üzeri fiyattan satıldığını söyleyebiliriz. Ayrıca item satışı konusunda da LOL de büyük bir piyasa oluşturulduğunu söylemek mümkündür.

Paylaş.

2 yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version