Son güncelleme ile birlikte gelen PUBG Frekans Bozucu Çanta birçok oyuncu tarafından merak ediliyor. Frekans bozucu çanta nedir? Frekans bozucu çanta ne işe yarar? gibi soruların cevaplarını sizler için makalemizde paylaşacağız. Haydi okumaya devam. PUBG 8.3 yaması ile birlikte oyuna eklenilecek olan frekans bozucu çanta oyuncuların oyunda ilk defa karşılaştığı bir şey olduğundan birçok oyuncu merakla bu çanta ne işe yarıyor sorusunu sordu.

PUBG Frekans Bozucu Çanta Ne İşe Yarar?

PUBG Frekans Bozucu Çanta özellikle mavi bölge içerisinde sık kalmayı tercih eden veya istemeden de olsa mavi bölge içerisinde çok kalan oyuncuların yardımına koşan bir eşya. Rekabet dolu PUBG dünyasına yeni bir mekanik katacak olan frekans bozucu çanta mavi bölgenin içinde kalan oyunculara 3. seviye çanta görevi görerek daha az hasar alma özelliği veriyor.

PUBG Frekans Bozucu Çanta enerjiye sahip bir eşya. Enerji çubuğu kullanılmaya başlanıldığında ekranınızda gözükecektir. Tüm enerji tükendiğinde ise Frekans Bozucu Çanta normal bir çanta görevi görecektir. Herhangi bir işlevi kalmayacaktır. Ayrıca mavi alan oyuncuya daha fazla hasar vermeye başladığında oyuncunun Frekans Bozucu Çanta Enerjisi daha hızlı tükenecektir.

  • Frekans bozucu çanta normal ve özel maçlarda Karakin ve Sanhok haritalarında nadir ganimet olarak bulunabilecektir.
  • Sanhok’ta ganimet kamyonları içerisinde bulunabilir.

Frekans bozucu çantam var diye tabii ki mavi bölge içerisinden çıkmayayım diyemeceksiniz, geliştiricileri bunu kısıtlamak için çantaya bir enerji koymuşlar. Fakat zor anlarda mavi bölge derdini biraz da olsa ortadan kaldırmak için gerçekten kullanışlı bir eşya.

PUBG Frekans Bozucu Çanta ile ilgili daha fazla sorunuz var ise yorumlar kısmından bize bildirmeyi unutmayın, yazıyı sizlerin geri dönüşleri ve fikirleriyle güncelleyeceğiz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version