Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda sizler için PUBG İsim Değiştirme Kartı Nasıl Alınır? konusu hakkında bilgilendirmeler yapacağız. PUBG isim değiştirme kartı basit olarak oyundaki isminizi değiştirmeye yarayan bir kart. Peki isminizi değiştirmeye yarayan isim değiştirme kartı nasıl alınır?

Mobil cihazınız üzerinden PUBG oynuyorsanız isminizi değiştirmeniz için isim değiştirme kartı bulmaya ihtiyacınız var. Oyun sürümünüz 0.4 sürümü üstündeyse bu kartı görebilirsiniz eğer oyununuz daha eski bir sürümde ise oyun sürümünüzü güncellemeyi unutmayın. Eğer kartı daha önceden almadıysanız yani bu karta sahip değişseniz oyun içerisinde Etkinlikler Sayfası üzerinden veya Güncelleme Ödülleri sayfasından PUBG İsim Değiştirme Kartı alabilirsiniz. Kartınızı aldıktan sonra envanter üzerinden İsim Değiştirme Kartı kullanarak isminizi değiştirebilirsiniz. Eğer isminiz için emojiler, süslü karakterler arıyorsanız PUBG İçin İsim Sembolleri sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

PUBG İsim Değiştirme Kartı Alma – Kullanma

PUBG isim bilginizi değiştirmek için ‘İsim Değiştirme Kartı‘ öğesine ihtiyacınız var. Bu öğeyi oyun sürümünüz 0.4 sürümü üzerinde ise görebilirsiniz. Kartı daha önce almadıysanız Etkinlikler sayfasından veya güncelleme ödülleri sayfası üzerinden isim değiştirme kartınızı alabilirsiniz. Kartınızı aldıktan sonra envanter bölümüne gidip PUBG isminizi istediğiniz gibi değiştirmek için isim değiştirme kartınızı kullanının.

Eğer 0.4 güncellemesini yapmanıza rağmen isim değiştirme kartınızı alamıyorsanız yapmanız gerekenler:

  • Seviye 10’a kadar tamamlayın.
  • 10. seviye görev ödüllerini alın.
  • Yazımızda anlattığımız isim değiştirme kartı alma ve kullanma adımlarını uygulayın.

PUBG İsim Değiştirme

PUBG isim değiştirme işlemini yapmanız için öncelikle yukarıda anlattığımız şekilde isim değiştirme kartını almanız gerekiyor. İsim değiştirme kartını aldıktan sonra aşağıdaki adımları uygulayarak hızlıca isminizi değiştirebilirsiniz.

  • Ekranın alt bölümünde olan “Envanter” kısmına girin.
  • 10. seviye görev ödülünden size bir kutu verecek. Verilen kutuyu envanterinizde bulun ve açın.
  • Açtığınız kutudan isim değiştirme kartı çıkacak.
  • İsim değiştirme kartına tıklayıp istediğiniz ismi girebilirsiniz. Ardından girdiğiniz ismi onaylayıp yeni isminizin keyfini çıkarın!

İsim seçimi önemli bir süreçtir. Oyunda uzun süre sizi temsil edecek, karakterinizi yansıtacak ismi seçmek zor olsa gerek. Bu yüzden PUBG İsim Önerileri Ve Şekilli Nickler 2022 yazısını hazırladık. Bu yazıdan sonuna kadar yararlanmayı unutmayın, size isim seçme konusunda çok yardımcı olacak.

Yukarıdaki işlemleri yaptığınız halde hala bir hata alıyorsanız, yorumlar kısmına aldığınız hatayı yazarsanız yardımcı olacağız. Ayrıca bazı Pubg yazılarımızın içerisinde sürpriz çekilişler ve ödüller oluyor. Sitemizi keşfedip fırsatları yakalamak sizin elinizde. Pubg içeriklerimiz içerisinde çekilişler yoğunlukta.

Sizler için PUBG İsim Değiştirme Kartı Alma konusu hakkında bilgilendirdik. PUBG Mobile Liyakat Nasıl Yükseltilir? Liyakat Yükseltme yazımız ilginizi çekebilir, onu da ziyaret etmeyi unutmayın. Ayrıca herhangi bir problemle karşılaşırsanız yorumlar kısmını kullanmaktan çekinmeyin.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version