PUBG Firavun Seti şu sıralar PUBG Mobile içerisindeki en popüler set. Oyuncular firavun seti alma nasıl oluyor, ne kadar sorularını soruyor.

PUBG içerisinde birçok kıyafet seti bulunmakta. Bu setlerin bazıları oyuncular tarafından benimsenip sevilirken bazıları ilgisiz kalıyor. Firavun Seti oyuncular tarafından sevilen ve popüler olan bir set. Bu setin bu kadar ilgi toplaması sonucunda bazı sorular ortaya çıkıyor. Firavun seti nasıl alınır, ne kadar, kaç UC gibi soruların yanıtına bu yazımızda yer vereceğiz. Gelin sizlerle setimizi ayrıntılı inceleyelim.

PUBG Firavun Seti

PUBG Firavun Seti oyundaki değerli ve sevilen setlerden biri. Birçok oyuncu bu seti çok beğeniyor ve istiyor. Mısır firavunlarından esinlenilen bu set oyuncuların ilgisini toplamış gibi duruyor. Altın Firavun Seti genel duruşunun üstüne maskesiyle de çok ilgi çekiyor. 6 Seviyen oluşan firavun setinin 6. seviyesine sahip olmak bir hayli zor.

PUBG Firavun Seti görünüşü.

Yukarıdaki gibi kudretli gözüken bir seti kim istemez ki. Eğer bu sete sahipseniz hesabınız değerleniyor diyebiliriz. Hesaplara değer biçilirken böyle güzel ve nadir setlerin değere etkisi büyük oluyor. Böyle bir set kullanıyorsanız, düşmanlarınızla daha çatışmaya girmeden 1-0 öndesiniz diyebiliriz. Sonuçta firavun seti olan biriyle savaşırken karşıdaki kişi biraz kudretli duruyor değil mi? Ama tabii ki silahınıza güveniyorsanız hesabınızda hiçbir set olmasa bile rakiplerinizin görünüşü sizi etkilemez. Sonuçta önemli olan görünüşü değil işlevi. Eğer görünüşe önem veren biriyseniz isminizin görünüşüne de önem veriyorsunuzdur ha? Eğer isim önerisine ihtiyacınız var ise PUBG İsim Önerileri Ve Şekilli Nickler yazımıza göz atabilirsiniz.

PUBG Firavun Seti Ne Kadar?

Size kötü bir haberimiz var, PUBG Firavun seti maalesef satıştan kalktı. 11 Eylül itibari ile satışı yapılamıyor. Bu yüzden güncel fiyatı hakkında bir bilgi yok. Firavun seti oyunda olduğu zamanlarda 1000 Firavun altını vererek alınabiliyordu. Umarız ki set tekrardan mağazaya gelir ve bu güzel seti satın alabilirsiniz.

PUBG Firavun Seti Kaç UC?

Firavun setinin şuanda satışta olmadığını söylemiştik. Satıştayken ise tam olarak UC ile satılmıyordu. Firavun seti almak için firavun altını kullanılıyordu. Bu altınları kullanarak 1. seviyesi alınabilen bu seti geliştirebiliyordunuz. Bu sıralarda firavun setinin oyuna tekrar geleceği hakkında söylentiler mevcut. Eğer set tekrardan PUBG’ye gelirse bu yazıyı sizler için güncelleyeceğiz. PUBG seti geri getirirse birçok oyuncu için müjde olur. Çünkü bu seti isteyip de satıştan kaldırıldığı için alamayan birçok oyuncu mevcut. Bu oyuncuların hem isteği gerçekleşmiş olur hem de bu güzel seti oyunlarda daha sık görmeye başlarız. Tek sıkıntı eğer yüksek fiyatlı UC’ye satılır ise artan UC fiyatlarından dolayı UC satın almanın zorlaşmasıyla birlikte herkesin bu seti gönül rahatlığı ile alamayacağını söyleyebiliriz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version