Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları, bu yazımızda sizler için PUBG başarım puanı nedir? PUBG başarım puanı nasıl arttırılır? hızlı başarım puanı arttırma konularına değineceğiz. Umarız sorularınızın cevabını yazımızda bulabilirsiniz. Başarım puanı hakkında merak ettiklerinizi ek olarak yorumlar kısmından bize sorabilirsiniz.

PUBG Başarım Puanı

PUBG, oyuncuların başarı düzeylerini ölçmek için hedef – ödül mantığında bir sistem oturtmuş durumda. Oyunculara belirli başarımlara ulaşabilmek için bazı görevler, hedefler veriyor ve oyuncular bu görevleri yapmaları sonucunda başarım puanı kazanıyor. Başarım puanı oyuncuların oyundaki başarısını yaptıkları başarım görevlerine göre puanlandırılmasıdır. 

Başarım puanlarının hesaplanmasında ise 7 ayrı kategori bize eşlik etmekte;

  • En iyi anlar
  • Maçlar
  • Şöhret
  • İlerleme
  • Ögeler (Eşyalar)
  • Sosyal
  • Genel

Bu 7 kategori üzerinde başarım görevleri ve ödülleri bulunmakta. PUBG Mobile için başarım puanı tablosunu incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. PUBG PC için başarım puanı tablosunu incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Her başarım kategorisinde farklı sayılarda görev mevcut. Kolay olan görevlerden başlayarak hızlıca başarım puanınızı arttırabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Pubg Nick Sembolleri

PUBG Başarım Puanı Nasıl Arttırılır?

Yukarıdaki bölümde verdiğimiz bağlantılar üzerindeki sayfalarda tüm başarım görevleri yer almakta. Kendinize uygun, hızlıca yapabileceğiniz görevlerden başlayarak PUBG başarım puanınızı arttırabilirsiniz. Bazı görevler sizi zorlasa da bazıları size çocuk oyuncağı gelecektir. Görevin isteklerinin tümünü okumayı unutmayın, görev zorunluluklarının tümünü tamamlamadan başarım puanı kazanamazsınız. Gün içerisinde bol bol maç oynayarak hızlıca görevlerinizi yaparak başarım puanı arttırabilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version