New World çelik nasıl yapılır, demiri işleyerek nasıl çelik elde ederiz? New World oyununda demir ekipmanları çelik yapma merak ediliyor.

Piyasadaki diğer MMORPG oyunlarında olduğu gibi, New World oyunu da birden fazla seviyede zırh, teçhizat ve silah barındırıyor. Ayrıca kapsamlı bir üretim sistemine sahip.

Bir ve iki elle kullanılabilen silahlar; hafif, orta ve ağır zırhlar oyunda mevcut. Genellikle oyuncular, oyun tarzlarına göre ve karakterlerine göre silah ve zırh seçimi yaparlar. Şifacılar bir Life Staff ve hafif veya orta zırh seçimi yaparken, DPS oyuncuları ise tek elli bir silah ve orta zırh kullanırlar. Ancak build’iniz ne olursa olsun New World ekipmanlarını incelerken bir tür demir teçhizatla karşılaşmışsınızdır. Demir, eritmede ilk malzemedir ve çok çeşit silahla birlikte ağır zırh üretmenizi de sağlar. Demir erken oyun için idare etse de birçok oyuncu mümkün olduğunda demiri çeliğe yükseltmek ister.

Peki bunu nasıl yapabiliriz? Eh, eritme işleminde bir sonraki malzeme seviyesi çeliktir. Aşağıda çelik nasıl yapılır öğreneceksiniz.

New World Çelik Yapma

New World’de çelik, demirin bir üst aşamasındır. Aynı üretim istasyonunda çelik yapma işlemi olur. Bununla birlikte, birçok oyuncu bunun nasıl olduğunu merak ediyor olabilir. Bir üretimde çeliğiniz yoksa nasıl metal üreteceği hakkında kafanız karışabilir.

Bir çelik külçe yapmak için yerleşimin smelter seviyesi, şehir yönetim kurulu görevlerine katılan oyuncular tarafından geliştirip üçüncü seviye olması gerekiyor. Üçüncü seviye bir smelter kullanılarak çelik yaparız.

Tabii ki, çeliği yapmak için hala bazı malzemelere ihtiyacınız var. Bir çelik külçe için üç demir külçe, iki kömür ve özel bir kaynağa ihtiyacınız var. Özel kaynak olarak bahsettiğimiz şey ise, New World’de tedarik kasaları ve konteynerler aracılığı ile rastgele bulabileceğiniz kum akışıdır (bakınız: Sand Flux).

New World Çelik Külçesi Yapma

Tüm malzemeleri topladığınızda ve bulunduğunuz yerleşimde üçüncü seviye smelter olduğunda, istediğiniz kadar çelik külçe üretebilirsiniz. Yeterli külçeniz olması koşuluyla, bir forging station kullanarak çelik zırh ve silahlar veya bir arcana station üzerinden yeni bir asa yapabilirsiniz. Eğer oyunla ilgili diğer püf noktaları öğrenmek isterseniz New World Rehber içeriğimize göz atabilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version