Selamlar Oyungar okuyucuları, yazımızda PUBG’ye yeni gelen güncelleme sonucu sunucu değiştirme sırasında 60 gün bekleme süresi beklemeden sunucu değiştirme nasıl yapılır onu göstereceğiz. Bu kural yüzünden sunucu değiştirdiğinizde tekrardan sunucu değiştirmek için 60 gün beklemeniz gerekiyor. Bu kuralın geçmek için bir esneklik bırakılmış durumda. Peki PUBG 60 gün beklemeden sunucu değiştirme nasıl mı yapılıyor? Ayrıntılar yazımızda.

PUBG 60 Gün Beklemeden Sunucu Değiştirme

Sunucu değiştirmenin 60 gün bekleme süresi olduğunu bilmeyen birçok oyuncu bu kural yüzünden mağdur olmuş durumda. İstemedikleri sunucularda kalan oyuncular 60 gün beklemeden nasıl sunucu değiştireceklerini soruyorlar. Eğer aşağıdaki adımları uygularsanız sunucu değiştirmek için 60 gün beklemenize gerek kalmayacak.

  • 1 adet oda kartı elde edin.
  • Ana sayfa üzerinden mod bölümüne giriyoruz.
  • Oda kur diyoruz.
  • Odayı kurduktan sonra lobi ekranında sunucu seçme seçeneğini göreceksiniz. Oradan istediğiniz sunucuyu seçtikten sonra 60 gün beklemeden sunucu değiştirme işlemini yapmış olacaksınız.

Yukarıdaki adımları doğru şekilde yaptıktan sonra 60 gün beklemeye gerek kalmadan istediğiniz sunucuya geçebileceksiniz.

İlginizi çekebilir: Pubg Nick Sembolleri

PUBG Sunucu değiştirme neden yapılır?

Her oyuncunun sunucu değiştirmek için farklı bir nedeni olabilir. Kimisi bulunduğu sunucudaki oyuncu tiplerinden sıkılmış olabilir, kimisi daha az gecikme alacağı bir sunucu bulmuş olabilir. Fakat birçok oyuncu bulunduğu sunucudaki oyuncu tiplerinden dolayı sunucu değiştirmek istiyor. Oyuncu tipleri oyun zevkini sıfıra indiren etkenlerden biri. Sürekli tilt olup eğlenmeden oyun oynamaktansa daha az toksik olan oyuncu tiplerinin bulunduğu bir sunucu geçmek sizin için en iyisi olabilir.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version