Blizzcon 2019 etkinliği kapsamında; Diablo IV, Overwatch, World of Warcraft, Hearthstone gibi popüler oyunların yapımcısı olan Blizzard şirketi Overwatch 2 oyununu tanıttı. Bu oyun için 2 saatlik bir oynanış videosu yayımlayan şirket oyunla ilgili bir çok detayı da bize öğretmiş oldu. Şirketin düzenlediği ve yılın oyun bazlı en büyük etkinliği olan Blizzcon 2019‘u geçtiğimiz günlerde başlattı ve gelecek zamana çok büyük yeniliklerle gireceklerini bize göstermiş oldu. Diablo IV, World of Warcraft ve Hearthstone oyunlarının yeni paketlerini ve asıl önemli olarak Overwatch 2‘yi duyurdu.

Normal Overwatch oyunua ek olarak bu oyuna yeni karakterler, modlar, karakterler, özellikler ve haritalar gelecek.İlk oyunda eksik kalan ve bilinmeyen hikayeyi anlatacak. Bu oyunu Overwatch ve Overwatch 2 oyuncuları beraber oynayabilecek. Bu oyunun ilk oyundan en büyük farkı ise bu oyunun hikaye üzerinden PVE modlarının olması olacak.

Overwatch 2’nin Oynanış Videosu Yayınlandı!

Geçtiğimiz günlerde yapılan etkinlikte YouTuber’lar ve bu oyun için gelmiş oyuncular tarafından da keşfedilmiş oyun için 2 saatlik bir oynanış videosu yayımlandı. Bu çekilen video Blizzard şirketi tarafından yayımlandı ve bu sayede geleceği sızdırılan fakat kesin olmayan karakterler Sojourn ve Echo‘nun da geleceği kesinleşmiş oldu. Bu karakterlere ek olarak Toronto, Gothenburg ve Monte Carlo haritalarının da geleceği kesinleşti. Bunların yanı sıra oyun için dikkat çeken bir duyuru ise 6v6 şekilde karakterlerin savaşacağı PvP modu Push’un tanıtımı oldu. Bu oyun modunda takımların amacı ise haritanın ortasında bulunan büyük robotu karşı taraf yani düşman bölgesine götürtmek olacak. Daha fazla detayı bilinmeyen bu mod da etkinlik alanında çok fazla heyecana ve ilgiye de sebebiyet oldu.

 

Şu an da hala devam etmekte olan Blizzcon 2019 etkinliğinde her an yeni bir detay veya yeni bir bilgi paylaşılabilir. Overwatch 2’nin de ne zaman çıkacağı bilinmemekte fakat yakın zamanda oyuncuların karşısına çıkarılması düşünülmekte.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Diablo 4, 3 Sınıfın Yetenekleri Belli Oldu: Druid, Barbar, Büyücü

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version