PUBG Mobile için hile kullanan oyuncular çok sinir bozucudur. PUBG rapor etme nasıl yapılacağını öğrenerek oyun keyfini bozanları rapor edin.

Birçok oyunda olduğu gibi PUBG oyununda da hileler ve sinir bozucu tipler mevcut. Bunlara karşı bizim elimizde tek bir koz bulunuyor: rapor etmek. Kural ihlali yaptığını düşündüğünüz oyuncuları rapor etmek uygulayabileceğiniz en iyi çözüm. PUBG rapor sisteminin ne kadar düzgün çalıştığı kişiden kişiye değişir. Fakat hiçbir şey yapmamaktansa şansımızı deneyip rapor etmek en mantıklı seçenek. Rapor ettiğiniz oyuncunun cezasını kısa sürede alacağını umuyoruz. Şimdi gelin kural ihlali yapan oyuncuları nasıl rapor ederiz, PUBG rapor etme nasıl yapılır bir bakalım.

PUBG Rapor Etme

PUBG rapor etme oyunda bir hileyle veya başka bir kural ihlali yapan oyuncuyla karşılaşırsak yapmamız gereken ilk şey. Rapor sistemini doğru kullanmak rapor edeceğimiz oyuncunun ceza alması için çok önemli. Eğer bize sunulan seçenekleri doğru şekilde seçmeyip kafamıza göre rapor edersek oyuncunun ceza alma olasılığını düşürürüz. Örneğin aim hilesi olan bir oyuncuyu rapor ederken; hakaret, troll gibi şeyleri de seçerek rapor edersek bu rapor sistemini yanıltacaktır ve oyuncunun ceza alma olasılığını düşürecektir. PUBG rapor sisteminde tam olarak hangi konuda rapor edeceğimizi doğru şekilde seçmeliyiz. Eğer oyuncu sadece hile kullanıyorsa rapor etme işleminde sadece hile seçeneğini seçmemiz gerekiyor. Peki hile bildirme sistemini nasıl kullanacağız?

İlginizi çekebilir: PUBG İsim Önerileri Ve Şekilli Nickler 2022

Öncelikle bir oyuncuyu en kısa yoldan oyun içerisinden rapor et tuşuna basarak raporlayabilirsiniz. Fakat sistem yoğunluğundan ve sistemin insanlar tarafından değil de yapay zeka tarafından denetlenmesi sıkıntı yaratıyor. Bu şekilde yaptığımız raporlarda oyuncunun ceza alma olasılığı düşecektir. Bu yüzden raporlamak istediğiniz oyuncuya karşı aşağıdaki adımları uygulamanız daha etkili olacaktır:

  • Raporlamak istediğiniz oyuncunun rapor sebebini video kayıt olarak alın. Eğer hile yapıyorsa hile kanıtını, küfür ediyorsa küfür kanıtını.
  • Oyunun ayarlar menüsünden Destek kısmına girin.
  • ‘Şikayet’ şeklinde bir bölüm çıkacak tıklayın.
  • Şikayet ekranında “Hile kullanan, kasten hareketsiz kalan ve yenilen oyuncuları nasıl rapor ederim?” şeklinde bir kısım olacak oraya tıklıyoruz.
  • Daha sonrasında aşağıda sağ köşede bulunan sohbet kısmına girin.
  • Gelen sohbet penceresindeki bilgileri dolduruyoruz:
  1. Rapor edilecek kişinin ismi:
  2. Olayın gerçekleşme tarihi ve saati:
  3. Kanıt görüntüsü veya videosu:
  • Bu formu doldurduktan sonra gönderdiğinizde rapor etmiş oluyorsunuz.

Eğer işinizi garantiye almak istiyorsanız PUBGMOBILE_CS@tencentgames.com adresine yukarıdaki formdaki bilgileri e-posta olarak gönderebilirsiniz. Bu şekilde e-posta göndermeniz daha etkili olacaktır.
Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version