nba 2k22 yeşil şut atma

NBA 2K22, sahada yeteneğinizi geliştirmek için çok sayıda heyecan verici değişiklik ve yenilikçi yöntem getirdi. Curry gibi uzaklardan şut atmak veya Durant gibi orta menzilde şut kaçırmamak isteyip istemediğiniz çok önemli değil. NBA 2K22 yeşil şut nasıl atılır?, NBA 2K22 yeşil nasıl atılır ve NBA 2K22 yeşil atma taktiklerini bu rehberde öğreneceksiniz.

NBA 2K22 Yeşil Atma Taktikleri

  • Kolunuzun çubuğunu kullanın. (şut atma tuşunu değil)
  • Değişik şut şekillerini deneyin.
  • ‘Shooting’ rozetlerine (badge) odaklanın.
  • MyCourt’da şut zamanlamaları üzerine çalışın.

NBA 2K22 yeni şut ölçerden, şut mekaniklerine kadar birçok değişiklik içeriyor. Ne yazık ki NBA 2K22’da ‘yeşil şut atma’ kolay değil, ancak birkaç basit kurala uyarsanız yeşil şut atmak sizin için kolaylaşacaktır.

Kolunuzun çubuğunu kullanın (şut atma tuşunu değil)

NBA 2K22’de sadece şut atma tuşunu kullanmak çok daha kolay olsa, kolunuzun çubuğunu kullanmak çok daha faydalı olabilir. Sadece şutunuz üzerinde daha fazla kontrole sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda daha büyük bir hata payı olduğu için artan doğruluk oranıyla da ödüllendirileceksiniz.

Shooting Rozetlerine (Badge) odaklanın

Unutulması kolay bir diğer özellik ise NBA 2K22 için Rozet sistemidir. Rozetler, oyunda şut atma yeteneğinizi büyük ölçüde etkileyecektir. Daha çok yeşil şut atmak istiyorsanız rozetlerinizi kasmanız gerekiyor.

Örneğin, ‘Sniper’ rozeti erken/geç atışlar için ceza oranını azaltacaktır, bu nedenle daha çok yeşil şut atmak istiyorsanız bu rozete odaklanabilirsiniz.

MyCourt’da şut zamanlamaları üzerine çalışın

Pratik yapmak her zaman için önemlidir. NBA 2K22’da ise yeşil atmak için bol bol şut pratiği yapıp elinizi yeşil oranına alıştırmanız gerekiyor. Bir yerden sonra farkında bile olmadan sürekli yeşil atmaya başlayacaksınız! Çalışmaya devam tembellik yok, kolay kolay yeşil atılmıyor ya!

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version