Valorant sonraki sezonu, 8. Bölüm 1. Kısım, neredeyse bizlerle ve bize yeni içerikleriyle selam veriyor. Bazı dengeleme güncellemeleri, yeni skin seti ve yepyeni bir savaş bileti (battlepass) ile birlikte Valorant 8. Bölüm 1. Kısım 8 Ocakta bizlerle! Bu makalemizde, 8. Bölüm 1. Kısım için yeni skinleri, ve yeni Battle Pass (Savaş Bileti) ödüllerini inceleyeceğiz.

Valorant Yeni Savaş Bileti (Battle Pass) Ödülleri

Geçmiş savaş biletlerine benzer şekilde, 8. Bölüm 1. Kısım Battle Pass’i 50 farklı seviyeye sahip olacak ve çeşitli ücretsiz ve bilet isteyen ödüller içerecek. Toplamda dört farklı skin seti bulunacak, her biri kendi benzersiz renk düzenine sahip, ayrıca oyuncu kartları, spreyler ve silah dostları da dahil olmak üzere birçok başka kozmetiği içerecek. İşte savaş biletinde yer alacak olan tüm yeni skinler ve aksesuarlar, (güvenilir sızıntı kaynağımız ValorLeaks sayesinde) şu anda görebiliyoruz:

 

Fiber Optik Skin Seti

Guardrail Skin Seti

Tactiplay Skin Seti

Guardrail (Korkuluk) Çekici

Valorant 8. Bölüm 1. Kısım yeni battle pass (savaş bileti) bıçağı bir çekiç olacak!

Valorant Yeni Battle Pass Bıçağı

Oyuncu Kartları

8. Bölüm 1. Kısım ile birlikte 13 adet birbirinden farklı oyuncu kartı erişilebilir olacak.

Spreyler

8. Bölüm 1. Kısım savaş biletinde toplam 15 adet farklı oyun içerisinde kullanabileceğiniz sprey olacak.

Valorant 8. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti Fiyatı

Daha önceki savaş biletilerine benzer şekilde, Valorant 8. Bölüm 1. Kısım savaş bileti fiyatı 1000 Valorant Puanı olacak. Bu, bölgenize bağlı olarak yaklaşık olarak 10 dolar tutacaktır. Savaş biletinin başlangıcı, 8 Ocak 2024 tarihinde olacak.

Bu içeriğimizde yeni savaş biletinin tam ödül listesine değindik. Eklenen pek çılgın bir şey yok, ancak yeni battle pass bıçağının bir çekiç olması kesinlikle ilgi çekici duruyor. Umarım Valorant’ın bu heyecan verici sezonunda tüm yeni ödülleri açmayı başarırsınız.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version