Lol şifre değiştirme sitelerin karışıklığından zorlanılan bir işlem. Yazımızdaki bağlantıdan Riot şifrenizi kolayca değiştirebilirsiniz.

Lol şifre unuttum diyen tüm oyuncular hızlıca şifresini değiştirmek istiyor. Fakat Riot’un karışık sitesi yüzünden tam olarak nereden hesaplarına giriş yapıp şifre değiştireceklerini bilmiyorlar. Bu yüzden zaman kaybı yaşayıp şifre değiştirme sayfasını zar zor buluyorlar veya bulamıyorlar bile. Dolayısıyla bizde bu yazımızda sizler için işleri hızlandırmak istedik. Bu yazımızda Lol şifre nasıl değiştirilir sorusuna cevap vereceğiz.

Lol Şifre Değiştirme

Lol şifre değiştirme işlemi için öncelikle Riot Games’in hesap yönetim sayfasına giriş yapmamız gerekiyor. Eğer mevcut şifrenizi biliyorsanız ve başka bir şifre ile değiştirmek istiyorsanız direkt olarak Riot Hesap Yönetimi sayfasına gidip hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Eğer lol şifremi unuttum diyorsanız yine aynı sayfa üzerinden Şifremi Unuttum diyerek şifrenizi değiştirebilirsiniz.

  1. Riot hesap yönetim sayfasına giriş yapın.
  2. Hesap bilgilerinizi girdikten sonra şifre değiştirmek için aşağı inin ve “Riot Hesabı Girişi” kısmına gelin.
  3. Şifreyi değiştir kısmına mevcut şifrenizi ve yeni şifrenizi girdikten sonra değişiklikleri kaydet butonuna basın.

Yukarıdaki işlemlerden sonra şifrenizi değiştirmiş olmanız gerekiyor. Unutmayın ki Lol şifre değiştirme işleminden sonra mevcut olarak hesabınızın giriş yapılı olduğu oyunlardan atılacaksınız. Yeni şifrenizi girdikten sonra tekrar giriş yapabilirsiniz.

 

 

Riot Şifre Değiştirme

Riot şifre değiştirme işlemi ile lol şifre değiştirme işlemi aynıdır. Hesap yönetim sayfasına girdikten sonra Riot Hesabı Girişi bölümüne gelin.

Lol şifre değiştirme
  • Yukarıdaki kısımdan mevcut şifrenizi girin.
  • Yeni şifrenizi ve yeni şifre onayla kısmını doldurun.
  • Değişiklikleri kaydet dedikten sonra Riot şifre değiştirme işleminiz tamamlanacaktır.

Lol Şifre Unuttum

Lol şifre unuttum diyorsanız çözüm çok basit. Birçok insan sık sık şifresini unutur ve değiştirmek zorunda kalır. Günümüzde çoğu platforma güvenli olması için farklı şifreler koyuyoruz ve bunları unutmamak biraz güç. Eğer şifrenizi unuttuysanız Lol Şifre Unuttum sayfasından şifremi unuttum diyerek hızlıca şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Riot Şifre Değiştirme Valorant

Valorant Riot Games bünyesinde bir oyun olduğundan dolayı hesaplar birleşik durumda. Yani yukarıdaki işlemlerin aynılarını uygulayarak Valorant şifrenizi de değiştirebilirsiniz. Valorant şifreniz ile League of Legends şifreniz aynıdır. İkisini farklı yapma imkanınız maalesef yok. Tek bir Riot hesabı ile iki oyuna da giriş yapabilirsiniz. Riot Şifre Değiştirme Valorant işlemi de Lol şifre değiştirme ile aynı işlem diyebiliriz.

Valorant şifre değiştirme rehberimizden ayrıntılı olarak şifrenin nasıl değiştirileceğini öğrenebilirsiniz.

Lol E-Posta Değiştirme

Lol E-Posta değiştirme isteğiniz birçok sebepten dolayı olabilir. Doğru yerdesiniz! Öncelikle eğer hesabınızın mevcut e-posta adresine erişiminiz var ise işiniz gerçekten çok kolay. Şifre değiştirme işleminde olduğu gibi Riot hesap yönetim sayfasından e-posta adresinizi hızlıca değiştirebilirsiniz. Eğer resimli ve ayrıntılı bir anlatım ile görmek istiyorsanız daha önceden hazırladığımız Lol E-Posta Değiştirme Nasıl Yapılır? yazımıza bakabilirsiniz.

Lol Şifre Değiştirme Sıkça Sorulanlar

Lol şifre değiştirme ile alakalı olarak oyun severlerin aklına takılan pek çok soru olduğunu bilmekteyiz. Küçük başlıklar halinde sorulan bu soruları sizlerle paylaşalım. Ayrıca eğer aklınıza takılan başka sorular olursa yorumlar kısmından bize iletirseniz cevaplamaya çalışacağız.

Riot Games Nasıl Şifre Değiştirme?

Riot Games şifrenizi Riot Hesap Yönetim sayfası aracılığı ile değiştirebilirsiniz. Şifrenizi değiştirdiğinizde Lol, Valorant ve diğer Riot oyunlarında da şifreniz değişmiş olacaktır. Bu işlem çok kısa ve basit bir işlemdir. Yazımızın yukarısında resimli ve yazılı olarak ayrıntılı anlatımı bulunmaktadır.

Lol Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım?

Lol şifrenizi unuttuğunuzda yapmanız gereken şey çok basit. Şifrenizi hızlı ve kolayca değiştirebilirsiniz. Riot hesap giriş sayfasında şifremi unuttum seçeneğine bastıktan sonra sayfalar sizi yönlendirecektir. Bu sayede hesabınıza tekrar erişebilir ve oyun keyfinize kaldığı yerden devam edebilirsiniz. Eğer hesabınızın çalındığını düşünüyorsanız Riot destek ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Riot ID ne?

Riot Games, Lol haricinde diğer oyunlarını piyasaya sürdükten sonra oyuncuların isimleri için bir ID yarattı. Bu ID’ye Riot ID deniliyor. Riot ID’nin formatı şu şekilde: Oyungar#Game yani isim ve sonrasında etiket. Riot ID’nizi de Riot hesap yönetim sayfasından değiştirebilirsiniz.

Lol Hesap Adı Nasıl Değiştirilir?

Lol Hesap isminizi değiştirmek için Sihirdar Adı Değişimi satın almanız gerekiyor. Eski sezonlarda sadece RP ile değiştirilen hesap isimleri artık mavi öz ile değiştirilebiliyor. Mavi öz ile Lol marketinden sihirdar adı değişimi aldıktan sonra isminizi değiştirebiliyorsunuz. Ayrıntılı ve resimli bir şekilde görmek için Lol Nick Değiştirme içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version