League of Legends oyunu 10 sene önce piyasaya sürülmüş ve oyun çok tutmuştu. Hala da çok fazla oyuncuya sahip. Bu yazımızda sizlere League of Legends Açık Beta yani Lol PBE hesabı açma hakkında konuşacağız. Umarız ki hesabınız PBE hesabı açmak için yeterli gereksinimlere sahiptir.

Öncelikle PBE nedir diyecek olursanız; oyuncuların şampiyon, mod, item veya kostüm denemek için girdikleri fakat farklı bir istemciyle girilen moddur. Bunun nedeni ise şampiyon, mod, item ve kostümlerin normal League of Legends‘dan önce gelmesidir. Ek olarak neredeyse sınırsız mavi öz ve Riot Point (RP)’iniz bulunuyor. Bir çok oyuncu bunları denemek ve doyasıya eğlenebilmek için PBE kullanmakta. Riot tabii ki PBE istemcisi için belirli şartlar bulundurmakta. Şimdi ise bu şartları ve PBE hesabı açma rehberimizle sizi yalnız bırakalım.

Lol Pbe Hesap Nasıl Açılır?

Eskiden bu moda belirli kişiler kayıt yapabilirken şu anda ise Takdir Seviyesi 3 veya Üzeri Olup Ban Yememiş olan herkes PBE hesabı oluşturabiliyor. Bunun için de şu aşamaları izlemeniz gerekiyor:

Öncelikle League of Legends oyunun yapımcısı olan Riot Games’in internet sayfasına girerek açık beta sayfasına basıyorsunuz ve karşınıza gelen Uyumluluğu Kontrol Et butonuna tıklayarak hesabınızın Takdir Seviyesi 3 veya Üzeri Olup Ban Yememiş olduğu kontrol ediliyor. Gereken şartlar ise sadece bunlar.

Sonrasında ise Kayıt Ol butonuna tıklayarak ana League of Legends hesabınız için PBE’ye aynı League of Legends oyununa kayıt olur gibi kayıt oluyorsunuz. Sonrasında PBE’nin kendi istemcisini indirebilir ve oyunu oynayabilirsiniz. Yalnız her ana hesap için 1 tane PBE hesabı oluşturma hakkınız olmakta. Fakat şunu da bilmekte fayda var ki, Türkiye’de yaşayanların pingi çok fazla oluyor. Bunun nedeni de PBE suncusunun Amerika‘da bulunması. Yani girdiğiniz zaman yaptığınız hareketleri ve komutları biraz geç algılıyor yani oyun çok zor oynanıyor.

Her şeye rağmen bence her League of Legends oyuncusunun eğer şartları karşılıyorsa PBE hesabı olmalı. Ping’e de alışırsınız herhalde?

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Lol Nick Değiştirme

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version