Microsoft’un streateji oyunlarının en efsanelerinden olan Age of Empires’ın yeni oyununu çıkaracağını duyurdu. Bu oyunun isminin Age of Empires IV olacağını açıklayan oyun, oyun için tanıtıcı bir video da yayınladı. Bir çok ayrıntıyı ise bu videoda açıkladı.

Age of Empires IV Tanıtımı Yapıldı

Yazdığımız gibi strateji oyunlarının en efsaneleşmiş ve en popüler oyunlardan biri olan Age of Empires. Oyuncuların ise her zaman bu tarz oyunlara ilgisi çok yüksek olmuştur. Bu oyunlar arasından en popüler olanlardan biri de Age of Empires’dı. Yapımcısı Microsoft olan bu oyun 2005 yılında Age of Empires 3 olarak piyasaya sunulmuştu. Fakat geçen 15 yıla rağmen bu oyun oyuncular için hiç bir zaman paslanmadı ve modası geçmedi. Efsaneleşmiş bir oyun dememizin nedeni de bu.

Geçen bunca yılın ardından Age of Empires oyunun oyuncuları yeni bir oyun için umudunu kesmişti. Fakat geçtiğimiz günlerde, oyunun yapımcısı olan Microsoft şirketi yeni bir Age of Empires oyunun çıkacağını belirterek oyuncuları heyecanlandırdı. Bu oyunun yakın zamanda oyuncuya sunulacağını açıklayan Microsoft şirketi ek olarak da oyunun grafik, özellik ve oynanış tarzı çoğu şeyi öğrenebileceğimiz bir video da yayımladı. Bu videodan anlaşılana göre Age of Empires’ın yeni çıkacak olan oyunu Age of Empires IV, grafikleri ve oynanışı açısından çok kaliteli bir oyunmuş gibi gözüküyor.

Age of Empires IV de normal Age of Empire gibi ortaçağ döneminde geçecek. Videoda çok fazla bilgiye yer verilmemesiyle birlikte oyunun içinde İngiliz ve Moğolların kesinlikle yer alacağı belli. Tabii ki sadece bu iki ırk olmayacak.

Bu oyunla ilgili daha çok bilgiye yani oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği veya tam olarak bu oyunda hangi yeni özelliklerin olduğunu bilmemekteyiz.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Epic Games’in Yeni Mobil Oyunu Battle Breakers

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version