Gerek hikayesiyle, gerek zengin içerikli online modu ile yılların eskitemediği oyun GTA 5. Araba sürerken müzik dinlemek her zaman için zevklidir değil mi? Peki, Gta 5 Online Müzik Ekleme nasıl yapılır yazıda anlattık. Gta 5 müzik nasıl eklenir?

Grand Theft Auto V (GTA 5), bilgisayar sürümü 2015 yılında yayınlanmış bir açık uçlu aksiyon-macera tarzı oyun. En azından Wikipedia Gta 5’in oyun türüne bu ismi vermiş. Önceki oyunların aksine karakter değiştirme özelliğiyle birlikte 3 farklı karakteri yönetebildiğimiz efsane oyun. GTA serisinin zevkine varmak için tabii ki araba sürmek çok önemli. Biz oyuncular araba sürerken müzik dinlemeyi de çok seviyoruz değil mi? GTA 5’de radyoya istediğimiz müzikleri yükleyip dinlemek aslında çok basit. Haydi gelin adım adım anlatalım.

GTA 5 Müzik Ekleme

  • Müziği Youtube dönüştürücülerinden veya başka kaynaklardan mp3 dosya formatında indirin.
  • Bilgisayarım -> Belgeler -> Rockstar Games -> GTA V -> User Music dosya yolunu takip ederek User Music klasörüne indirdiğiniz müzikleri atın.
  • Ardından oyun ayarlarından “Audio” kısmına gelin ve “Perform a Quick Scan”butonuna basın.
  • Arabaya bindiğinizde Self Radio istasyonunu seçerek yüklediğiniz müzikleri dinleme keyfini çıkarın.

Daha fazla uzatmanın manası yok, umarız ki keyifli araba sürüşleri geçirirsiniz. Eğer yazımız işinize yaradıysa teşekkür babında bir yorum bırakabilirsiniz. İyi oyunlar ^^

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version