Niantic adlı oyun firmasının geliştirdiği Pokemon GO bundan yaklaşık 2 yıl önce çıkışıyla büyük bir ilgi toplamıştı. Oyun Türkiye uygulama mağazalarında yeni yeni yayınlanmaya başladı. Bunun sonucunda Türkiye üzerinde oyuna tekrardan bir ilgi başladı. Pokemon GO oyununa trade (takas) sistemi eklenildiğinden beri oyuncular diğer oyuncularla Pokemonlarını trade yapabiliyor. Peki Pokemon GO Trade Nasıl Yapılır? Ayrıntılarıyla yazımızda anlatalım.

Pokemon GO Trade Yapma

Öncelikle takas sisteminin sınırlamalarıyla başlayalım:

  • Takas yapacağınız oyuncu ile arkadaş olmanız gerekiyor.
  • Takas yapacağınız oyuncunun ve sizin 30. seviyeye ulaşmış olmanıza gerekiyor.
  • Aranızdaki mesafenin maksimum 10 metre olması gerekiyor.

Yukarıdaki üç şart sağlandığında trade yapmak için hazırsınız. Fakat trade işleminin bazı incelikleri mevcut. Yapılacak takas işlemi başına belirli miktarda stardust gerekli ayrıca özel pokemonlarınız için trade işlemi 24 saatte bir kere yapılabiliyor.

Bir diğer önemli koşul ise takası yapacak oyuncuların ikisinin de Pokedex’inde yer alması zorunlu. Yukarıdakiler ve bunun dışında başka bir şart yok. Takas sonrasında Pokemon Candy, Stardust gibi ufak ödüller kazanabilirsiniz. Yukarıdaki videoda Niantic trade sistemini ayrıntılı bir şekilde anlatmış, eğer izlemek isterseniz daha da iyi şekilde öğrenebilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version