Fortnite otobüs şoförüne nasıl teşekkür edilir, otobüs şoförüne teşekkür etme tuşu hangisidir? Fortnite şoförüne teşekkür etme görevi nasıl yapılır?

Daha önce Fortnite oynadıysanız, her maçın başında oyuncuları istediği yerlere bırakan bir savaş otobüsü mevcut. Bu savaş otobüsü sayesinde istediğiniz yere iniş yapabiliyorsunuz. Ama tahmin etmediğiniz şey, savaş otobüsünün aslında bir sürücüsü var. Kim oldukları ve neye benzedikleri bilinmese de yaşlı bir insan oldukları ima ediliyor. Ne olursa olsun, sizi her zaman istediğiniz yere bırakan şoförlere bir teşekkür etmek zor olmasa gerek ha? Peki otobüs şoförüne nasıl teşekkür edilir?

Her ne kadar otobüs şoförleriyle pek iletişimimiz olmasa da onlar bizleri A noktasından B noktasına konforlu bir şekilde götürmeye çalışıyorlar. Bunun yanında bazı sıkıntılı şoförler olsa da geneli iyi niyetli insanlar. Bu iyi niyetli şoförler Fortnite’da da bizi istediğimiz yerlere 7/24 bırakmak için hazırlar. Tüm bu hizmetlerinin yanında bizim onlar için yapabileceğimiz tek şey teşekkür etmek. Fortnite şoförlerine teşekkür etme özelliğini Reddit kullanıcılarının isteği üzerine oyuna ekledi. Reddit’de oyuncular “Bu şoför sürekli bizim için çalışıyor ona en azından bir teşekkür edelim.” şeklinde isteklerde bulundular. Oyuncuların bu şekilde düşündüğünü anlayan Epic Games oyuna otobüs şoförlerine teşekkür etme mekaniğini ekledi. Haydi gelin sizlerle Fortnite otobüs şoförüne nasıl teşekkür edilir sorusunu cevaplayalım.

Fortnite Otobüs Şoförüne Nasıl Teşekkür Edilir?

Otobüs şoförüne sizi bıraktığı için teşekkür etme yöntemi, Fortnite platformunuza bağlıdır. PC, konsol ve mobil sürümlerinde farklı şekilde teşekkür edebilirsiniz. Fakat tüm platformlarda ortak olan şey teşekkürü hala otobüsteyken edebileceğiniz. Açıkça söylemek gerekirse, otobüs şoförüne teşekkür etmenin size bir faydası yoktur; sadece sağ altta küçük bir bildirim alırsınız. Sadece bazen savaş biletlerinde görev olarak otobüs şoförüne teşekkür etme görevi çıkabiliyor. Her oyun bunu yapmayı unutmasan da iyi olur, onca saat şoförlük yapıp sizi haritaya bırakan fedakar şoföre biraz saygı göstermek gerekir değil mi?

  • Fortnite PC sürümünde klavyeden B tuşuna basarak teşekkür edebilirsiniz.
  • PS4, Xbox One veya Nintendo Switch’te D-PAD tuşuna basarak teşekkür edebilirsiniz.
  • Telefonlar veya tabletler gibi mobil platformda ekranın sağ üst köşesindeki ifade düğmesi aracılığıyla teşekkür edebilirsiniz.
Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version