Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda sizlerle birlikte Epic Games şirketinin yeni oyunu olan Battle Breakers incelemesi yapacağız. Epic Games mobil platforma Fortnite’yi sürdükten sonra yeni atılımı Battle Breakers isimli oyun olacak gibi duruyor. Mobil oyun piyasasında ismini büyütmeye çalışan Epic Games sağlam bir yatırım yapmış durumda. Zaten söz konusu firma Epic Games olunca Fortnite’da bize gösterdiği kaliteden dolayı oyuncuların ilgisini direk çekecek bir oyun olacak gibi duruyor.

 

Battle Breakers kahraman toplama temalı bir RPG oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyun sadece mobil platformlarda değil bilgisayar üzerinden de oynanılabilecek. Epic aslında bu oyunun duyurusunu 2 yıl önce sürmüştü. Fakat Fortnite’nin aşırı derece patlaması sonucunda parayı da orda gören Epic, Fortnite üzerine odaklanarak bu oyunun geliştirmesini 2. plana atmıştı. Fakat Fortnite’ın geliştirme süreci ile birlikte küçük bir ekip yavaş yavaş bu oyun üzerinde çalışıyordu. Epic, oyunun Epic Games Store, Apple Store, ve Samsung Galaxy Store içerisinde bulunacağını duyurdu. Oyun ücretsiz olacak ve bilgisayar ile mobil arasında çarpraz platform olacak.

Battle Breakers oyununun ana teması uzaydan gelen yaratıklar tarafından işgal edilen dünyanın, çeşitli kahramanlarla kurtarmaya çalışmak. Teknobüyülü kristallere hapsedilen büyülü kahramanları toplayarak gezegini geri almak için bir kahraman takımı oluşturmanız gerekiyor. Epic Games oyunun birden çok biyom konseptinde 1000’den fazla zindan içerdiğini, ayrıca bossları öldürmek için kahramanların özel yetenekleri ve özellikleri olduğundan da bahsetti. Oyun ücretsiz fakat oyun içerisinde ücretli olarak Fortnite’deki gibi bir Battle Pass sistemi bulunuyor. Battle Pass sistemi ile görevler yaparak ödüller kazanabilirsiniz.

Oyunun en tepki çeken yönü Google Play Store’de olmaması. Epic bir eylem sonucu mu Play Store’ye bu oyunu koymadı yoksa, onaylanma süreci mi bekleniliyor henüz bir bilgi yok. Umarız ki Android oyuncularını bu oyundan mahrum bırakmazlar.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Epic Games, Fortnite Sızıntısı Yapan Oyuncuya Dava Açtı

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version