Fortnite’nin büyük popülaritesinin altını çizen Epic Games’in yeni bir hamlesi: Fortnite V-Bucks yükleme kartını fiziksel perakende mağazalarında piyasaya sürülmesi. Bu Fortnite V-Bucks kartları, paketlenmiş hediye kartlarına, ön ödemeli banka kartlarına ve birçok mağazada satılan kablosuz telefon şarj kartlarına benzeyecek. Bununla birlikte, Fortnite oyun içi V-Bucks mağazasında herhangi bir değişiklik olmayacak. Fortnite V-Bucks kartlarının tasarımları da konunun yukarıdasındaki gibi olacağı tahmin ediliyor.

Şimdiye kadar, Fortnite’da kullanılan para birimi olan V-Bucks elde etmenin tek yolu, oyunun V-Bucks mağazasından doğrudan bir kredi kartı veya bankamatik kartı kullanarak satın almaktı. Oyuncular, 1000 V-Bucks’tan başlayarak artan ve her sezon V-Bucksların yanında bir kostüm ve diğer kozmetikleriyle birlikte V-Bucks alabiliyorlar.

Genel olarak konuşursak, 100 V-Bucks, 1$ ‘a eşittir, ancak Epic bazen V-Bucks bonuslu özel paketler ve aynı zamanda Savaş Bileti satın almış oyuncularına seviye atladıklarında ücretsiz ödüller içerisinde sunar. Bu seçeneklere, yakın gelecekte bazı ABD perakendecilerinde sunulan V-Bucks kartları eşlik edecek.

Epic Games, kartların önümüzdeki birkaç hafta içinde mağazalara gönderileceğini söyledi; ayrıca çevrimiçi olarak satın alınabilecekler. Kartlar nihayet arkadaşlarına ve çocuklarına kredi kartı bilgilerini vermek zorunda kalmadan hediye olarak V-Bucks’u hediye etmenin bir yolunu isteyen aileler ve arkadaşlar için bir çözüm sunuyor.

Fiziksel kartları dijital para biriminden satın almanın bir faydası var: 25 dolarlık kartla birlikte 300 ekstra V-Bucks gibi küçük bir bonusla geliyorlar. Kartlar yakında Almanya, Kanada ve Meksika’daki mağazalara da ulaşacak; Ayrıca, kesin başlangıç tarihleri belirsiz olsa da, bu kartları Fransa, İngiltere ve diğer ülkelere de getirme planları var. Umarız ki bu kartlar Türkiye’ye de gelir ve bu kartları mağazalardan kolayca satın alabiliriz. Eğer Türkiye’ye gelirse büyük ihtimalle Migros ve D&R gibi mağazalarda olacağı düşünülüyor.

 

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Fortnite 3D Ses Modu Özelliği Eklendi!

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version