Selamlar sevgili arkadaşlar bugün sizlere Cs2’da nasıl mouse kullanarak zıplanılacağı hakkında bilgi vereceğiz. Cs2 mouse ile zıplama gerçekten çok merak edilen bir konu. Bizde sizler için bu yazımızda neden mouse ile zıplamayı tercih edebiliriz?, nasıl cs2 mouse ile zıplarız konularını derledik. Hazırsanız çayınızdan veya kahvenizden bir yudum alın ve konumuza geçelim.

Neden mouse ile zıplamayı tercih edebilirim?

Öncelikle aklımıza gelen ilk soru “Neden?” sorusu olmakta. Birçok espor oyuncusu ve yayıncı mouse ile zıplamayı tercih ediyor. Bunun asıl nedeninde hızlı tepki vermek yatıyor. Ellerimiz sürekli mouse’de olduğundan dolayı herhangi bir zıplama durumunda çok hızlı bir şekilde tepki verebilir ve gerekli pozisyonu alabiliriz. Bu ise bize diğer oyunculardan bir fark yaratmamıza olanak sağlar. Kimi zaman bu konuya eleştiriler gelebiliyor çünkü ani hareketlerde mouse’mizin orta tuşu yanlışıkla dönebiliyor bu bize sıkıntı yaratabilir fakat bu çok nadir oluşan bir durum olduğundan Mouse ile zıplama’nın verdiği tepki süresinin pozitif yanında çok önemsenmiyor. Ayrıca bunny dediğimiz hızlı bir şekilde ilerleme olayında da bize yardımcı olabilecek bir etken olarak düşünebiliriz.

Cs2 Mouse ile Zıplama

Öncelikle yapmanız gereken işlem gerçekten basit. Her zamanki gibi böyle işler için bize Cs2’nun sunmuş olduğu zengin konsol sistemini kullanacağız. Konsolu varsayılan tuş olan (“) ile açtıktan sonra yazmanız gereken kod işte burada;

bind mwheeldown +jump

Bu kodu yazdıktan sonra cs2 maçınızda aniden zıplamanız gerektiğinde mouse’nin orta tuşu ile tepkime süresi hızlı bir şekilde zıplayabilir ve takımınız için fark yaratabilecek küçük fakat önemli hamlelerde bulunabilirsiniz. Ayrıca bunny modlarında da işinize yarayabilecek bir özellik olması Mouse’ye zıplamayı eklemenin pozitif özelliklerine bir madde daha katıyor.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version