Zula Sistem Gereksinimleri oyun severlerin en çok merak ettiği ve araştırmış olduğu konular arasında yer almaktadır.

Zula, mobil versiyonu ile birlikte son dönemlerde oldukça ilgi gören oyunlar arasında yer almaktadır. MadByte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından dağıtılan Zula oyunu son dönemlerin en çok oynanan oyunu arasında yer almaktadır.  Günümüzde birçok kişide zula oyunun gerek masaüstü gerekse mobil versiyonlarını tercih etmektedir. Peki, Zula sistem gereksinimleri nedir? Gelin hep birlikte bakalım.

Zula Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Zula Sistem Gereksinimleri, işletim sistemi, işlemci, bellek, ekran kartı ve depolama gibi başlıca özellikler istemektedir. Özellikle 2 GB RAM ve 5 GB depolama alanı istediğini söyleyebiliriz. Hemen sizlere en düşük sistem gereksinimlerini listeleyelim.

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Pentium 4 2.4 GHz
  • RAM: 2 GB
  • Ekran Kartı: Graphics Intel HD
  • Depolama Alanı: 5 GB

Bunun yanı sıra farklı bir oyun olan The Witcher 3 ile ilgili sistem gereksinimlerine The Witcher 3 Sistem Gereksinimleri yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Zula Mobile Kaç GB Ram İster?

Zula mobile oynayabilmek için en az 2 GB RAM’e ihtiyacınız vardır. Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte pek çok mobil cihazında 2 GB RAM üzerinde olduğunu söyleyebilmemiz mümkündür.

Zula Ne Kadar Alan Kaplar?

Zula sistem özellikleri incelendiğinde 5 GB bir depolama alanı istemektedir. PC ve mobilde farklı olan bu depolama alanlarının iyi bir şekilde oyunun oynana bilmesi için 5 GB olması gerektiğini söyleyelim.

Zula Önerilen Sistem Gereksinimleri

Zula önerilen sistem gereksinimleri sizlerin oyunu en iyi şekilde oynayabileceğiniz işlemci, bellek, ekran kartı ve depolama alanını içermektedir. Sizlerde edineceğiniz bu sistem gereksinimleri ile birlikte Zula’yı en iyi şekilde oynayabilirsiniz.

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Athlon XP 3000+
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: Graphics Intel HD 4000
  • Depolama Alanı: 6 GB

Zula İOS Sistem Gereksinimleri

Zula’yı İOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinden oynamak istiyorsanız 1 GB boş bir alana ihtiyacınız bulunmaktadır. Ancak sürekli olarak kendisini güncel tutan Zula’nın ihtiyacına karşı cevap verebilmek adına bizler en azından 5 GB boş bir alana sahip olmanızı ve rahat bir şekilde oyunu oynayabilmeniz adına 4 GB RAM’e ihtiyacınız olduğunu söyleyebiliriz.

Zula Android Sistem Gereksinimleri

Zula’yı Android sistemde oynayabilmek için sürümünün en az 5.0 olması gerekmektedir. 5.0 Sürüm ve altının Zula tarafından desteklenmediğini söylemek mümkündür. Bunun yanı sıra oyunun güncellemelerini de hesap ederek yaklaşık olarak 2 GB bir alana sahip olmanız gerektiğini söyleyelim. Ayrıca yine 4 GB RAM’e sahip olmanız oyunu daha hızlı ve rahat bir şekilde oynamanıza olanak sağlayacaktır. Mobil cihazlarda ayrıca çok rahat bir oyun imkanı sunulduğunu söyleyebiliriz.

Zula Oyunu Ücretsiz Mi?

Zula oyunu online ve ücretsiz FPS oyunları arasında yer almaktadır. Gerek bilgisayarınız üzerinden gerekse mobil cihazlar üzerinden ücretsiz olarak Zula oynayabilmeniz mümkündür. Ayrıca belirtmek isteriz ki, Zula son dönemlerinden güzel online oyunları arasında yer almaktadır. Zula gerek tasarımı, gerek sesi, gerekse de sağlamış olduğu müzik ile birlikte oldukça kaliteli bir oyundur.  Ayrıca Ücretsiz olarak resmi web sitesi üzerinden Zula’yı indirerek oynayabilmeniz mümkündür.

Zula Kaç Kişi Oynuyor?

Son dönemlerin en çok tercih edilen oyunları arasında yer alan Zula pek çok oyun sever tarafından takdir edilerek oynanılmaktadır. Dünya çapında hızlı bir büyüme sağlayan Zula’yı Global olarak yaklaşık 15 milyon oyuncu oynamaktadır. Yapılan araştırmalarda Zula’nın ayrıca 100’den fazla ülkede ve 11 farklı dilde oynandığı bilinmektedir. Anlık olarak açıklanan oyuncu sayısının ise 70 bin olduğu söylenmektedir. Ayrıca yapılan araştırmalarda zulanın en çok oynanan 10 bilgisayar oyunu arasına girdiği söylenmektedir. Sizlerde sistem gereksinimlerini karşılayarak bu güzel oyunu tercih edebilirsiniz.

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version