Youtube Vanced basitçe Youtube’un son zamanlardaki halinden daha kullanıcı dostu bir hali. Son zamanlarda Youtube çok fazla reklam göstermeye başladı. Youtube Premium’un çıkmasıyla birlikte sadece diğer reklamları değil kendi reklamlarını da çok sık gösteriyor. Video izlemeye başlayamadan 30 saniye zorunlu olarak reklam izler hale geldik. Bunun sonucunda Youtube Vanced gibi uygulamalar piyasaya çıktı.

YouTube Vanced, Android topluluğunda çok popüler olan YouTube’un modifiye edilmiş bir sürümüdür. YouTube uygulamasında asla bulamayacağınız birçok özellik ekler. Yerleşik reklam engelleme, YouTube Premium olmadan arka planda oynatma, siyah/koyu temalar ve çok daha fazlası gibi şeyler. Peki neden YouTube Vanced yüklemelisiniz? Yukarıda listelenen özelliklerin yanı sıra Youtube Vanced daha da fazla özelliğe sahip. Keyif alacağınız bazı özelliklerin üzerinden geçelim.

Youtube Vanced Özellikleri

  • Göz ve pil yorgunluğunu azaltmak için siyah tema seçeneğine sahiptir.
  • Tüm video reklamlarını engeller ve videoları arka planda veya Resim içinde Resim içinde oynatmanıza olanak tanır (yalnızca android 8.0 ve sonraki sürümlerde)
  • Kaydırma kontrolleri, VLC veya MX Player (yapılandırılabilir dolgu ile) gibi diğer video oynatıcı uygulamalarında olduğu gibi parlaklığı ve sesi kontrol etmenize olanak tanır.
  • Tiktok / Vine gibi videoların keyfini çıkarmanıza veya döngüde bir şarkı çalmaya devam etmenize olanak tanıyan yeni otomatik tekrar özelliği.
  • Yeni yorumlar bölümünü veya mini oynatıcıyı beğenmiyor musunuz? Bunlar da eski sürüme çok benzeyen (biraz sorunlu da olsa) tablet sürümlerine geçiş yapılabilmektedir.

Eğer sizde bu uygulamayı indirmek istiyorsanız, Youtube Vanced indir tıklayarak indirebilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version