Tamamen anonim olmak kadar güzel bir şey yok. Bir web sitesini ziyaret ediyorsunuz ve her yerde sizin aramalarınıza, kullanımlarınıza yönelik reklamlar görmüyorsunuz. IP’niz üzerinden konumunuzu gösteren sitelere girdiğinizde gösterilen konum ile sizin konumunuzun en ufak bir alakası bile olmuyor. Gezdiğiniz sitelerde bıraktığınız kayıtlarda IP adresiniz olarak sanılan şey aslında size ait değil. Tamamen özgür, tamamen gizli.

Ultrasurf, yalnızca bir tek temel özelliği olan kullanımı son derece basit (aynı zamanda ücretsiz) bir VPN hizmetidir; yani sizin için bir VPN tüneli oluşturur ve gerçek IP adresinizi kayıtlardan, reklam verenlerden ve Google gibi arama motoru şirketlerinden gizler. Netflix’te ülkenizde bulunmayan içerikleri bile VPN kullanarak izleyebilirsiniz. VPN bağlantısının kurulması birkaç saniye sürer, bu sebeple istediğiniz zaman kolayca kullanabilirsiniz. Proxy sunucusu kullanmak yerine VPN kullanarak temiz bir şekilde tarayıcınızda internet sörfü yapabilirsiniz.

Tek bir küçük sorunumuz mevcut. Ultrasurf, Android için kolayca kurulabilirken Mac bilgisayarlarda veya iPhone’da çalışmıyor. Ultrasurf, NordVPN ve ExpressVPN gibi büyük VPN şirketleriyle rekabet edemese de çok yoğun olmayan bir ağa sahip olduğu için kimi zaman rakiplerden daha hızlı çalışabiliyor.

Bununla birlikte, Ultrasurf’ü ücretsiz olmasının ötesinde kullanmak için bir neden daha var. Kullanımında herhangi bir kısıtlama olmadığı için, sahip olduğunuz her dizüstü bilgisayara, telefona ve diğer cihazlara yükleyebilirsiniz. Bu sizi seyahat ederken internet sansürü, Netflix’te programlar izlemek, ev ağımızdaki internet trafiği, web üzerinden film akışı, güvenli veri yedeklemeleri ve çevrimiçi yapmak istediğiniz hemen hemen her şeyden korur.

Ultrasurf VPN Avantajları

  • 180+ ülkeden kullanıcılar
  • Limitsiz bant genişliği
  • Kullanmak için kayıt olmayı gerektirmez
  • IP adresinizi hızlıca gizler
  • Tamamen ücretsiz ve indirmesi kolay

Eğer Ultrasurf VPN kullanmak istiyorsanız Ultrasurf indir tıklayarak sizde indirebilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version