Wild Rift aynı League of Legends sistemindeki gibi her sezon sonunda oyunculara derecelerine göre belirli ödüller dağıtıyor. Dün açıklanan yama notlarında duyurulduğu üzere altın ligindeki oyunculara Azametli Tryndamere kostümü ücretsiz olarak verilecek. Eğer Tryndamere şampiyonuna sahip değilseniz üzülmeyin, şampiyona sahip olmayan oyunculara Azametli Tryndamere şampiyon ile birlikte hediye edilecek.

Wild Rift Azametli Tryndamere

Wild Rift’in PC versiyonu olan League of Legends oyununda sezon sonlarında sezon ödülü olarak altın ve üstü derecede bitirmiş oyunculara Şanlı kostümler hediye ediliyordu. Fakat Wild Rift ile League of Legends aynı kostümleri hediye etmeyecek gibi gözüküyor. Wild Rift vereceği hediye kostümün ismini Azametli Tryndamere olarak açıkladı. Ayrıca Tryndamere bu vesileyle ilk Azametli kostüme sahip şampiyon olma ünvanını da kazanmış oldu.

Şu anlık League of Legends oyununda Azametli kostümü hiçbir şampiyonda mevcut değil. Kim bilir belki ileride Wild Rift’ten LoL’e bir kostüm serisi akışı olur.

Wild Rift Azametli Tryndamere Kostümü

Azametli Tryndamere kostümünün Lol’deki Viking Tryndamere kostümüne benzerliğine dikkat çekildiğini söyleyebiliriz. Birçok oyuncu Viking kostümünün üzerinde oynamalar yapılarak Wild Rift oyununa eklendiğini düşünüyor.

Wild Rift ilk sezona 8 Ocak günü başlayacak ve böylece sezon 1 başlamış olacak. Ayrıca 2.0 yaması da 8 Ocak günü gelecek. Son yama birçok oyuncu için bir sürü güzel içerik bulunduruyor. Yeni şampiyonlar, yeni kostümler ve dahası. Eğer Wild Rift 2.0 yama notlarını okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

4 yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version