Valorant rekabetçi modu ile oyunculara rekabet hissini damarlarına kadar hissettiren bir oyun. Oyuncuların bireysel performansı da bu maçlarda çok önemli. Birçok oyuncunun bireysel performansından rankını tahmin edebiliriz diye düşünürken, kimi oynayışlar ve rankları bizi şaşırtabiliyor. Birçok yayıncı ve youtuber içeriklerinde rank tahmin oyunlarına yer vermeye başladı. Bugün sizlerle bir rank tahmin sitesi olan GuessRank sitesini inceleyeceğiz.

Henüz Valorant ve League of Legends oyunlarını içeren rank tahmin sitesine ileride daha yeni oyunlarında eklenmesi bekleniliyor. 10 adet oyun kesiti izleyip, izlediğiniz oyuncuların rütbesini tahmin ederek puan kazanmaya çalıştığınız bu site boş vakitlerde gerçekten çok eğlenceli.

Valorant Rank Tahmin Sitesi: GuessRank.games

Bu yazımızda rank tahmin sitesi olarak GuessRank sitesini inceleyeceğiz. Şık bir tasarım ile bizi karşılayan sitede ana sayfada oyun seçmemiz gerekiyor. Buradan Valorant‘ı seçebiliriz. Valorant’ı seçtikten sonra karşımıza site rastgele bir Valorant kesiti sunuyor. Bu kesitteki oyunculuğu izleyerek rank tahmin etmeye çalışıyoruz. Kurallar şu şekilde:

  • Her doğru tahmin edilen rank için: 3 puan
  • 1 rank aşağı veya yukarı tahminler için: 1 puan

Bu puanlandırma sistemiyle birlikte puan toplamaya çalışıyoruz ve 10 kesitin sonunda skorumuz belirleniyor.

Valorant Rank Tahmin Klip Yükleme

GuessRank sitesinde ayrıca kendi kesitlerinizi insanların tahmin etmesi için siteye yükleyebilirsiniz. Bunun için öncelikle kesitinizi YouTube’ye yüklemeniz gerekiyor. Ardından sitedeki klip yükleme sayfası aracılığı ile oyun, video bağlantısı ve rank bilgilerinizi girerek siteye gönderebilirsiniz. Site ekibi tarafından kesitiniz onaylandıktan sonra yayına alınacaktır. Bu sayede sizin klip videonuz da sitede sergilenecek.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version