Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları, bu yazımızda sizler için Valorant İsim Değiştirme, Valorant Nick Nasıl Değiştirilir sorularına cevap vereceğiz ve merakınızı gidereceğiz. Valorant’ın çıkmasıyla beraber Riot’un getirdiği yeni isim ve etiket sistemi önem taşımaya başladı. Bunun sonucunda Valorant isim değiştirme, valorant nick değiştirme soruları akıllara en çok gelen sorulardan oldu. Peki neden Valorant isminizi değiştirmeniz gerekebilir? Çünkü Valorant oynarken Lol’den farklı olarak Riot hesabınızın ismi ve etiketi oyun içerisinde görünüyor. Bu özellikle birlikte artık istediğinizi nick’i Valorant içerisinde kullanabiliyorsunuz. Çünkü artık sadece isim değil etiketlerde mevcut. Unutmayn ki Valorant isim değiştirme özelliğinin bir bekleme süresi mevcut bu süre 30 gün olarak belirlenmiş. Her 30 günde bir valorant nickinizi değiştirebilirsiniz.

Valorant İsim (Nick) Değiştirme

  • Öncelikle Riot Games’in sayfasına girip hesabınızla giriş yapın.
  • Ardından sağ üstte bulunan kullanıcı isminize gelip çıkan ayarlar butonuna tıklayın.
  • Açılan pencerede Riot ID bölümüne basın.
  • Ardından kalem butonuna tıklayın ve Valorant isminizi istediğiniz gibi değiştirin.
Valorant isim değiştirme sayfası.

Valorant isminizi değiştirdiğinizde küfürlü, insanları rahatsız edici, cinsel içerikli isimler koymamaya özen göstermeniz önemli. Çünkü Riot Games, Valorant isimleriyle ilgili raporlara hızlı cevap vermekte. Eğer kötü içerikli Valorant isimleri kullanırsanız ceza almanız olası.

Unutmayın ki Valorant nickinizi değiştirirken istediğiniz ismi koymakta özgürsünüz. Çünkü etiket sistemi bulunmakta. Etiketinizi özgün yaptığınız taktirde isterseniz kendi isminizi, isterseniz zaten başkasının kullandığı bir ismi siz de kullanabilirsiniz. Umarız Valorant isim değiştirme, Valorant nick nasıl değiştirilir sorularına cevap bulmuş ve yazımızdan mutlu ayrılıyorsunuzdur.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version