Valorant Couldn't Start Hatası Çözümü

Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda Valorant Couldn’t Start Hatası çözümünü sizler için araştırdık ve couldn’t start hatası çözümü hakkında konuşacağız. Valorant Couldn’t Start Returned 5 hatası son günlerde birçok oyuncunun canını sıkan bir hata olmakla birlikte internette de birçok işe yarayan, işe yaramayan çözümü bulunmakta. Fakat bu hatayı kendimde tattığımdan dolayı sizler için bu hatayı en kısa yoldan nasıl çözebileceğinizi anlatacağım.

Valorant Couldn’t Start Hatası Nasıl Çözülür?

Öncelikle bu hatayı çözmenin basit olarak 2 adet yolu bulunmakta. Bunlardan ilk olanı biraz daha garip bir çözüm. Valorant Couldn’t Start hatasını bazen çözerken bazen ise çözemeyebiliyor. Fakat diğer çözüme göre daha kısa zaman aldığından öncelikle bu çözümü anlatmak istiyorum. Eğer bu çözüm yolu ile Valorant Couldn’t Start Returned 5 hatasını çözemediyseniz diğer yolu denemeniz şart.

Öncelike birinci çözüm yolumuzda Valorant kısayoluna sağ tıkladıktan sonra Özellikler kısmını açıp oradan Uygunluk sekmesine girmek. Buraya girdikten sonra altta bulunan ‘Tam ekran optimizasyonunu (iyileştirmelerini) devre dışı bırak’ ve ‘Bu programı yönetici olarak çalıştır’ seçeneklerini işaretledikten sonra kaydedip tekrar deniyoruz. Tekrardan söylemeliyim ki bunları yapmak Valorant Couldn’t Start hatasını kesin olarak çözmüyor. Fakat daha önce denediğimde beş denememin iki tanesinde çalışmıştı. Eğer bu yolu yaptıktan sonra hala Valorant Couldn’t Start hatası alıyorsanız. Geriye yapmanız gereken tek bir şey kalıyor o da bilgisayarınızı yeniden başlatmak. Bu hatayı %100 olarak çözüyor. Fakat eğer sürekli Valorant Couldn’t Start Returned 5 hatası almaktan sıkıldıysanız Riot Vanguard programını silip tekrar yüklemeniz bu sorunu kökten çözebilir.

Son gelen güncelleme (1.14 yaması) ile birlikte gelen Valorant hatasının çözümünde bu yollar etkili olmayabilir. Bir sonraki güncellemede sorunun düzeleceğini düşünüyoruz. Yazımızdaki yolları denedikten sonra hala sorunu çözemediyseniz bir sonraki Valorant güncellemesini bekleyin veya Riot Desteğe bu durumu bildirin.

Umarız ki hatayı çözmüş ve oyunu rahatlıkla oynayabilir hale gelmişsinizdir diğer tüm Valorant Hataları için Valorant Hata Kodları Ve Çözümleri yazımızı inceleyebilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

16 yorum

  1. aga yeni gelen güncellemeden önce girebiliyodum güncelleme geldi güncellemeyi yaptım hata verdi google da arattım yazdıklarına baktım hepsini yaptım ama hala hata veriyo

Bir Yorum Yap

Exit mobile version