Valorant bedava skin Twitch Prime ortaklığı ile dağıtıyor. Twitch Prime üyeliğiniz ile ücretsiz skini Valorant hesabınıza alabilirsiniz.

Twitch Prime Gaming ile birlikte her hafta yeni ücretsiz hediyeler dağıtmaya başladı. Şu anda ücretsiz bir Valorant skinini Twitch Prime ile bedavaya alabiliyorsunuz. Bunun öncesinde ücretsiz bir şekilde LoL RP’si dağıtan Prime durmak bilmiyor diyebiliriz. Bu yazımızda Valorant bedava skin nasıl alınır onu göstereceğiz.

Valorant Bedava Skin Nasıl Alınır?

Valorant bedava skin almak için öncelikle Prime Gaming sayfasına girmemiz gerekiyor. Ardından “Oyun içi içerik” sekmesine girip oradan ödülümüzü alabiliyoruz. Gelin sizlere adımlar halinde nasıl ücretsiz bir şekilde Yol Bulucu Shorty skinini alabileceğinizi anlatalım.

  • Prime Gaming sayfasına girin ve Twitch Prime sahibi olduğunuz hesabınıza giriş yapın.
  • Açılan sayfadan “Oyun içi içerik” sekmesine girin.
  • Valorant: Yol Bulucu Shorty ödülüne tıklayın.
  • Talep et dedikten sonra Riot Games hesabınızı bağlamanızı isteyecektir. Riot Games hesabınızı bağlayıp tekrardan ödülünüzü talep ettiğinizde 10 dakika içerisinde Valorant hesabınıza bedava skininiz verilecektir.
Valorant Yol Bulucu Shorty

Valorant Prime Gaming Hesabı Nasıl Açılır?

Ücretsiz bir şekilde Valorant skinleri, kostümleri veya daha birçok oyunda bedava içerik elde etmek istiyorsanız bir Amazon Prime Gaming hesabı açmanız gerekiyor. Eğer Amazon Prime üyesi olmak istiyorsanız bu sayfa üzerinden kayıt olup, prime üyelik satın alabilirsiniz.

Prime Gaming üyesi olmanızı şiddetle öneriyoruz. Birçok teklifin yanında ücretsiz oyunlar ve Prime Video erişimi, ücretsiz kargo ve günlük kargo gibi avantajları mevcut. Ayrıca yakın zamanda 3 adet daha ücretsiz Valorant içeriği eklenecek. O içerikleri almak için de bir Prime üyeliğinizin olması gerekiyor.

İlginizi çekebilir: Valorant Skin Fiyatları

Valorant Yol Bulucu Shorty Skini Nasıl Alınır?

Valorant Yol Bulucu Shorty skinini almak için bir Prime Gaming üyeliğini ihtiyacınız var. Üyeliği aldıktan sonra bedava bir şekilde bu skini alabilirsiniz. Yazımızın başındaki adımları uygulayarak hızlı ve kolay bir şekilde ücretsiz skini hesabınıza ekleyebilirsiniz. Hediyenizi talep ettikten sonra yoğunluğa bağlı olarak anında veya 10 dakika içerisinde hesabınıza shorty skini tanımlanacaktır.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

2 yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version