Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları, bugün sizler için Riot Games firmasının yeni oyunu VALORANT için antrenman moduna nasıl giriş yapabileceğinizi ve neler yapabileceğinizi konuşacağız. Bildiğiniz gibi oyunu iyi oynamak isteyen oyuncuların birinci önceliği sık sık antrenman yapıp kendilerini geliştirmek. Valorant bu konuda bizim için sınırsız kaynaklar sunarak bir antrenman modu hazırlamış. Bu antrenman modunu kullanarak yetenek atışlarımızı geliştirebilir, yeni karakterleri keşfedebilir veya haritalarda yeni taktikler oluşturabiliriz.

Valorant Antrenman Moduna Giriş Yapmak

Valorant oyununda antrenman moduna giriş yapmak aslında normal oyuna girmek kadar kolay. Oyunu açtıktan sonra oyna kısmından Derecesiz olarak seçilen yeri Özel Oyun kısmına getiriyoruz. Harita seçimimizi yaptıktan sonra da Hileler seçeneğini kapalıdan açığa getiriyoruz.

Valorant Antrenman Modu Seçimi

Bu ayarları yaptıktan sonra takım seçimi yapıyoruz ve sağ taraftan oyun başlat butonuna basıyoruz. Eğer herhangi bir uyarı gelirse tamama basıp geçebilirsiniz. Oyun açıldıktan sonra size önerim duvarların açılmasını bekledikten sonra anlatacaklarımı yapmanız.

Valorant Antrenman Modu Özellikleri

Valorant Antrenman Modu Özellikleri

Oyun geldikten sonra ESC tuşuna bastığınızda yukarıda “Hileler” adında bir kategori göreceksiniz. Bu kategoriden antrenman yapmanız için gerekli özellikleri açıp kapayabilirsiniz.

Karşılaşma Sayacını Duraklat özelliği oyundaki süreyi bu ayarı açtığınız saniyede durdurur ve süre hiç ilerlemez.
Sınırsız Yetenek özelliği ultiniz dahil tüm yeteneklerinizi sınırsız olarak kullanabilmenizi sağlar.
Sınırsız Cephane hiçbir zaman merminizin bitmeyeceği anlamına geliyor.
Sınırsız Şarjör ise hiçbir zaman şarjör sayınızın bitmeyeceği anlamına geliyor.
Sınırsız Kredi özelliği ile paranızı sonsuz yapabilirsiniz.
Alışveriş Kısıtlamalarını Yok Say istediğiniz yerde istediğiniz eşyayı market üzerinden satın alabileceğinizi anlatmaya çalışıyor.
Hasar Görmemezlik hiçbir şekilde canınızın gitmeyeceğini, Otomatik Yeniden Doğma ise öldüğünüzde otomatikmen beklemeden tekrardan doğacağınızın habercisi.

Eğer bir oyunda gerçekten ustalaşmak istiyorsanız hele ki bu oyun Valorant gibi bir FPS oyunu ise sık sık antrenman yapmalı ve karakterinizi tanımalısınız. Eğer gerekli antrenmanları yaparsanız sizde göreceksiniz ki oyun performansınız olumlu bir şekilde artacak. Arkadaşlarınız belki antrenman yapmadan sizden iyi oynuyor olabilir, fps oyunlarda bilek tabii ki çok önemli fakat bu işin yetenek kısmı unutmayın ki yetenek bir yere kadar sonrası sizin stratejinize yani beyninize ve çalışmanıza kalmış.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version