Diablo 4 ilgi çekici bir yıl geçirdi, sağlam bir başlangıç sonrası bazı geliştirmeler ile birlikte Sezon 2’yi bitirmeye çok yakınız. Şuanda oyuncular oyunun sıradaki sezonunda büyük ve olumlu güncellemeler bekliyor. Sezon 2 ile birlikte Diablo 4 birçok içerik getirdi. Vampir güçleri, direnme mekanikleri ve yeni oyun sonu hedefleri. Bu makalede sizlerle birlikte sıradaki merakımız olan Diablo 4 Yeni Sezon 3 tarihi ve ayrıntıları hakkında konuşacağız.

Diablo 4 Sezon 3 Çıkış Tarihi

Sezon 2 için olan mevcut Savaş Bileti bitiş tarihi oyun içerisinde 23 Ocak 2024 olarak belirlenmiş. Bu bilgiden yola çıkarak, Sezon 1 ve Sezon 2 arasında da birkaç gün boşluk olduğunu da düşünürsek, Diablo 4 Yeni Sezon 3 tarihinin 23 Ocak ile 1 Şubat arasında bir tarihte çıkacağını kesin olarak söyleyebiliriz.

Diablo’nun geliştiricisi ve yayıncısı firma Blizzard Enterainment bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat daha öncesinde her sezonun 3 ay sürmesini istedikleri hakkında bir açıklamaları mevcut ki bu da mevcut Savaş Bileti bitiş tarihi ile örtüşüyor.

Bu bilgiler Diablo 4 Sezon 3 çıkışı ile ilgili elimizde olanlar. Yeni sezon güncellemesi ile birlikte birçok yeni içeriğin oyuna eklenmesi ve oyuncuların bunları keyifli bir şekilde deneyimleyebilmesini umut ediyoruz. Blizzard ise boş durmayıp oyuncuların oyun deneyimini geliştirmeye yönelik bir güncelleme hazırlamış olsa iyi olacak. Umarız ki Sezon 3 güncellemesi diğer güncellemelerden çok daha içerik dolu ve eğlenceli bir güncelleme olur ve Diablo gibi büyük bir serinin ismini tekrardan gündemlere iyi bir şekilde çıkarır.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version