Valheim’in başlangıcında yapabileceğiniz pek bir şey yok. Erken oyunda hayatta kalmaya odaklanıp kaynak toplamanız sizin için en iyi seçenek olacaktır. Gelişiminizin en önemli aşamalarından biri madencilik olacaktır. Kazma, eritme ve üretim aşamalarından oluşan madencilik Valheim için büyük bir aşamadır. Boynuz kazması yapacağınız ilk kazma olacak. ,

Bu yazı Valheim kazma nasıl yapılır hakkında olacak. Ayrıca bir kere kazma yaptıktan sonra neler yapabileceğinizi anlatacağız.

Valheim Kazma Yapımı Nasıl Açılır?

Valheim dünyasında ilerledikçe, yeni deneyimler ve içerikler kazanırsınız ve bunlar sizin için daha fazla üretilebilir öğeler açar. Kazmanın kilidini açmak için oyunun ilk patronunu yenmeniz gerekiyor. Valheim’in ilk patronu Eikthyr‘i çağırıp yenmeniz size kazmaya giden yolu gösterecektir.

Eikthyr’i yendiğinizde size çok önemli bir ganimet bırakacak: Sert Boynuzlar. Bu eşyayı aldığınızda, boynuz kazması için hazırlanmış tarifi öğreneceksiniz. Elinizdeki eşyalarla bir kazma yapmak için üretim tezgahına dönebilirsiniz.

Valheim Kazma Üretimi

Sert boynuzları elde ettikten sonra, sonraki aşama çok basit. İşte Boynuz kazması yapmanız için gereken içerikler:

  • 10 adet Kütük
  • 1 adet Sert Boynuzlar

Kazma yapmak için, Eikthyr’i yenmekten başka bir seçeneğiniz yok. Bir kere kazma yaptıktan sonra dünyadaki kayaları ve madenleri kazabilirsiniz.

Boynuz kazması iki elle kullanılabilen bir alettir, yani meşale veya kalkan gibi başka bir aleti tutarken taşıyamazsınız. Ayrıca ilk kazmanızı ürettikten sonra, bakır veya kalay gibi madenler ile kendinize daha gelişmiş kazmalar yapabilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version