Microsoft’un yeni macera oyunu Twelve Minutes son sürümüyle XBox Series X|S konsolları için bir puan daha kazandı. Annapurna Interactive (Sayonara Wild Hearts ve What Remains of Edith Finch gibi bağımsız yapımların arkasındaki stüdyo) tarafından yayınlanan oyun, Microsoft Store ve Steam üzerinden Xbox One ve Windows PC’ler için yayınlandı. Oyunda oyuncular, kendisinin ve karısının küçük dairelerinde başka bir adam tarafından defalarca saldırıya uğradığı sonsuz bir zaman döngüsünde sıkışıp kalmış bir adamı kontrol ediyor. Karşılaşma ve ona yol açan olaylar birkaç dakikadan fazla sürmese de, oyunun kendisi, oyuncuyu uzun süre oyunda tutuyor.

Twelve Minutes Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?

Twelve Minutes (on iki dakika) gibi bir isime rağmen, oyuncular oyunun sonunu hızlıca göremeyecekler, oyunda bol bol vakit geçirmeniz gerekecek. Bunun nedeni, oyunun temel gizeminin, sonsuz bir zaman döngüsü içerisinde kalma yapısının arkasına nasıl gömüldüğünü ve oyuncuların gizemleri ortaya çıkarmak için çok sayıda döngüyü yaşamaları gerekmekte olması.

Oyunun geçen hafta piyasaya sürülmesinden önce, geliştiriciler tipik bir oyunun oyunculara altı ila sekiz saat arasında sürmesi gerektiğini iddia etmişti. Ancak HowLongToBeat.com’a göre, ortalama olarak oyun dört buçuk saat sürüyor.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version