Son dönemdeki Whatsapp gizlilik sözleşmesi güncellemesinden sonra birçok kullanıcı alternatif iletişim platformları aramaya başladı. Telegram’a geçen kullanıcılar Telegram özelliklerini keşfetmeye başladıkça akıllarda bazı sorular oluşmaya başladı. Whatsapp üzerinde de bulunan durum özelliği kullanıcılara, Telegram üzerinde durum nasıl paylaşılır sorusunu sordurtmaya başladı. Sizler de Telegram Telegram durum nasıl yapılır diye merak ediyorsanız yazımızda sizler için bunu açıklayacağız.

Telegram Durum Ekleme

Telegram üzerinde şuanki sürümde durum paylaşma özelliği bulunmuyor. Yani Whatsapp üzerinde alışık olduğunuz durum paylaşma özelliği henüz bu platformda mevcut değil. Telegram’a durum yapma, durum paylaşma özelliği eklenilecek mi sorusuna bir cevap bulunmuş değil. Geliştiricilerden herhangi bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşacağız. Fakat şu anda Telegram’da durum yapılmıyor, paylaşılmıyor.

Tüm platformlar üzerinde popüler olan durum (story) paylaşma özelliği daha önce Telegram üzerinde aranan bir özellik değildi. Çünkü çok fazla kullanıcı gündelik hayatında bu uygulamayı tercih etmiyordu. Fakat Whatsapp gizlilik sözleşmesini onaylamak istemeyen birçok kullanıcı Telegram uygulamasını indirip durum paylaşma özelliğini araması üzerine, uygulama içerisinde eksikliği hissedilen bir özellik olarak karşımıza durum paylaşma özelliği çıkıyor.

Telegram Durum Paylaşma Eklenilecek Mi?

Platforma son bir hafta içerisinde yüklü miktarda kullanıcı giriş yaptı. Telegram yetkilileri tabii ki bu üyelerin geri dönüşleri üzerinden uygulamaya yeni özellikler ekleyip geliştirmeye devam edeceklerdir. Birçok iletişim platformunda bulunan durum (story) paylaşma özelliğinin de en kısa zaman Telegram’a ekleneceğini tahmin ediyoruz. Fakat bu tabii ki kesin bir bilgi değil. Telegram her güncelleme yayınladığında güncelleme notlarında neler eklenip, neler değiştirildiğini yazmakta. Yeni gelecek güncelleme notlarını takip ederek Telegram’a durum (story) paylaşma özelliği geldiğinde öğrenebilirsiniz.

Umarız ki en kısa zamanda Telegram üyelerin geri dönüşlerini hızlıca incelemeye başlayıp durum özelliğini uygulamaya eklerler ve  Telegram durum nasıl yapılır sorusu üzerine bize cevap verebileceğimiz bir makale yazma imkanı tanır. Telegram’a durum paylaşma özelliği geldiğinde sizleri için o haberi paylaşacağız takipte kalabilirsiniz.

Telegram hakkında daha farklı sorularınız var ise yorumlar kısmından bize sorarak hem bize, hem de diğer insanlara yardımcı olmuş olursunuz. Ayrıca yorumlar kısmındaki sorularınızı en kısa sürede yanıtlamak için gayret göstereceğiz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version