Splinterlands bir NFT ve Coin oyunudur. Oyunu oynayarak NFT ve Coin kazanabilirsiniz. Ayrıntıları neler, nasıl oynanır?

Kripto teknolojisinin gelişmesiyle birlikte yeni P2E oyunlar çıkmaya başladı. Splinterlands de bu oyunlardan biri. P2E (Play To Earn) oyunlar oynadıkça bir şeyler kazanabileceğiniz oyunlar olarak tanımlanır. Örneğin Splinterlands oynayarak NFT ve $SPS kazanabilirsiniz. Bir şeyler oynayarak kazanç elde etmek herkesin seveceği bir şey. Peki bu oyunun ayrıntıları neler, nasıl oynanır?

Splinterlands Nedir?

Splinterlands, blok zinciri teknolojisi üzerine inşa edilmiş dijital, toplanabilir bir kart oyunudur. Konsept olarak Magic the Gathering ve Hearthstone gibi, her biri farklı istatistiklere ve yeteneklere sahip bir kart koleksiyonu oluşturduğunuz ve bunları beceri tabanlı maçlarda diğer oyuncularla savaşmak için kullandığınız oyunlara benzer. Oyuncular blok zinciri teknolojisini kullanarak dijital varlıkları tıpkı fiziksel kartlarmış gibi özgürce satın alabilir, satabilir ve takas edebilir. Tüm işlemler herkese açık ve değişmez bir şekilde kayıt olur.

Splinterlands Nasıl Oynanır?

Splinterlands bire bir, beceriye dayalı bir savaş oyunudur. Başka bir oyuncuya karşı savaşmak istiyorsanız, “Savaş!” butonuna basın ardından Dereceli (Ranked) veya Pratik savaş (Practice) seçeneklerini seçin. Dereceli savaşlar oynamak, kazandıkça puanınızı artırmanıza ve sezon sonunda artan miktarda ödül kazanmak için daha yüksek liglere ulaşmanıza olanak tanır. Yeni başlıyorsanız ve 100 puanın altındaysanız, sıralı oyunu kaybederseniz hiç puan kaybetmezsiniz, bu nedenle yeni başlıyor olsanız bile dereceli oyunlar oynamanın hiçbir dezavantajı yoktur.

Splinterlands Sık Sorulan Sorular (SSS)

Oyunda mobil platform desteği var mı?

Splinterlands mobil web uygulaması şu anda herhangi bir tarayıcıdan erişebileceğiniz m.splinterlands.io adresinde mevcuttur. Yakın zamanda piyasaya sürüldüğü ve hala test ve geliştirme aşamasından geçtiği için şu anda hala alfa aşamasındadır. Eğer Coin veya NFT kazanabileceğiniz oyunlar arıyorsanız Coin Kazandıran Oyunlar yazımızı ziyaret edin.

Oyun ücretsiz mi?

Splinterlands oynamak ücretsiz ancak değerli ödüller için Summoner’s Spellbook satın almanız gerekir. Summoner’s Spellbook, PayPal veya çeşitli kripto para birimleri aracılığıyla oyun içi mağazadan 10$ karşılığında satın alınabilir. Summoner’s Spellbook’u satın almak, benzersiz bir hesap adı seçmenize, blok zinciri hesap anahtarlarınıza erişmenize, gerçek değere sahip ödüller kazanma yeteneğinin kilidini açmanıza ve daha pek çok şeye olanak tanır. Oyunu web sitesinden oynayabilirsiniz.

Oyuna hangi cüzdanlar ile giriş yapabilirim?

Oyuna WAX Cloud Wallet, Wombat, Metamask ve Venly ile giriş yapabilirsiniz. Ayrıca direkt olarak e-posta ile kayıt olabilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version