Yıllardır büyük ilgi toplayan PUBG Mobile günden güne gelişmektedir. Gelişmesinin yanında kullanıcılarına daha zevkli ve rahat bir oynayış sunmaktadır. Her sezon farklı skinler ve temalar ile kullanıcının karşısına çıkan PUBG Mobile, Sezon 18’i yarılamıştır. Bu sezon biletini alan oyuncular çoktan bitirmiş ve ödüllerini almışlardır. Akıllarında ise tek bir soru kalmıştır. PUBG Mobile Sezon 19 ne zaman başlayacak?

Genel olarak sezonlar yaklaşık olarak 8 veya 9 hafta sürmektedir. Sezon 18 ise 17 Martta başlamıştır. Başlamasının ardından bitişi 15 Mayıs olarak belirlenmiştir. Sezonlar arasındaki süre hesaplandığı zaman, tahminen 1 veya 2 gün sonra yeni sezon başlayacaktır. Kısacası PUBG Mobile Sezon 19, 16 veya 17 Martta başlayacaktır. Bununla beraber yakın zamanda kademe skinleri belirlenmiştir. Şimdi bu skinlere göz atalım.

PUBG Mobile Sezon 19 Kademe Ödülleri Nelerdir ?

Bir kısım ödülleri sızdırılan PUBG Mobile, yeni sezonda kademe arttıkça oyuncuları daha büyük ödüller beklemektedir. Bunlardan bazıları :

Bronz Ödülleri: Bronz kademesinin ödülü 200 gümüş olarak belirlenmiştir.

Gümüş Ödülleri: Gümüş kademesinin ödülü 400 gümüş olarak belirlenmiştir.

Altın Ödülleri: Altın kademesine gelindiği zaman 600 gümüş ve bir adet kıyafet skini ödül olarak belirlenmiştir.

Platin Ödülleri: Platin kademesinde de ödüller giderek arttığından dolayı 800 gümüş ve maske skini ödül olarak belirlenmiştir.

Elmas Ödülleri: Elmas kademesinde sarı renk bir m249 skini ve 1000 gümüş ödül olarak belirlenmiştir.

Taç Ödülleri: Taç kademesi çok yüksek bir kademe olduğundan dolayı ödülleri de zengindir. Bu kademede 1.300 gümüş, destansı takım giriş efekti ve Sezon 18 taç isim etiketi ödül olarak belirlenmiştir.

As Ödülleri: As kademesinde efsanevi bir paraşüt, 1600 gümüş, efsanevi takım giriş efekti ve Sezon 19 As unvan etiketi ödül olarak belirlenmiştir.

Fatih Ödülleri: En yüksek kademe olan Fatih kademesindeki ödüller sadece bir sunucudaki ilk 500’ü kapsamaktadır. 2000 gümüş, efsanevi giriş efekti, Sezon 19 Fatih isim etiketi, unvanı ve çerçevesi ödül olarak belirlenmiştir.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version