PUBG Mobile Sezon 11 ile birlikte gelecek 0.16.5 güncellemesiyle alakalı gayri resmi fotoğraflar önceden gündeme çıkmıştı. Bu fotoğraflarla yeni güncellemenin içeriğiyle alakalı fikirler üretildi. Bugünlerde paylaşılan resmi afiş ise bu fikirlere biraz daha nesnellik kattı ve güncellemenin içeriğinin robot temalı olabileceği teorileri ortaya atıldı. 2017 yılından itibaren çok fazla ilgiyle karşılanan ve büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan PlayerUnknown’s Battlegrounds’un (PUBG) mobil versiyonu olarak piyasaya sürülen PUBG Mobile, düzenli şekilde oyuna getirdiği yeniliklerle birlikte oyuncuların dikkatini üzerine çekmeyi sürekli başarıyor. Mobil battle royale oyununun yeni sezonun bitmesiyle birlikte gelmesi beklenen yeni güncellemesi hakkıdna ortaya çıkan fotoğraflar da bu dikkatleri iyice buraya topladı.

PUBG Mobile 0.16.5 güncellemesi ile birlikte Sezon 11 yeniliklerinin yama notları yakın zamanda yayınlanacak.

Güncelleme ne zaman çıkacak?

Pubg Mobil Sezon 11

Halihazırda oyunda olan Sezon 10 en geç Pazar gününe kadar gitmiş olacak ve Sezon 11 ise Pazartesi günü, 7 Ocak’ta yeni içerikleriyle PUBG Mobile oyunculara sunulacak. Yeni sezonda menü tasarımları değişikliğe uğrayacak ve özel kış içerikleri oyuna eklenecek. Bu içeriklerin içerisinde yeni skin tasarımları ve aksesuarlarını da arkasında getirecek.

PUBG Mobile resmi sosyal medya sayfasına paylaşılan fotoğraf, yeni gelecek sezon 11 güncellemesi hakkında bazı fikirler yürütmemize olanak sağlıyor. Güncellemenin “Bir şeyler hazırlanıyor” açıklamasıyla birlikte gördüğümüz tanıtım fotoğrafında köpründen geçmek üzere olan bir Mirado penceresinden dışarı sarkan bir robot kolu görüyoruz. Aynı zamanda afişte yer aln “Royale Pass Season 11” yazısı Tron filminin yazı fontundan etkilenilmiş duruyor. Bu fotoğraflardan Sezon 11’in robot konulu bir temaya sahip olacağı kanısına varabiliriz.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: PUBG Mobile 10. Sezon Bitiş Tarihi

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version