Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları, bu yazımızda PUBG Mobile Liyakat Nasıl Yükseltilir hakkında sizleri bilgilendireceğiz. PUBG Mobile oyuna oyuncuların kurallara uymasını daha cazip hale getirmek için Liyakat sistemi getirdi. Bu Liyakat kötü şeyler yaptıkça düşüyor, oyun oynadıkça artıyor. Kısacası kurallara uyduğunuz zaman Liyakat Yükseltme nasıl oluyor diye aratmanız gerek yok 🙂

PUBG Mobile Liyakat Neden Düşer?

PUBG Mobile oyun içerisine koyduğu kurallara oyuncuların daha çok uymasını istediği için Liyakat sistemini oyuna getirdi. Liyakat sisteminde kötü davranışlarınız eksi Liyakat olarak değerlendirilirken iyi davranışlarınız artı Liyakat olarak değerlendiriliyor.

  • İlk kez bir takım arkadaşınızı öldürdüğünüzde 10 Liyakat puanı kaybedersiniz.
  • Takım arkadaşınızı 7 gün içerisinde tekrar öldürürseniz bu Liyakat puanı kaybı 15 olur.
  • Hala takım arkadaşlarınızı öldürmeye devam ederseniz artık 30 Liyakat Puanı kaybetmeye başlarsınız.
  • Herhangi bir hile programı kullanırsanız ve bu tespit edilirse 60 Liyakat Puanı kaybedersiniz.

İlginizi çekebilir: PUBG İçin İsim Sembolleri

PUBG Mobile Liyakat Nasıl Yükseltilir?

PUBG Mobile oyununda Liyakat Yükseltme aslında çok basit fakat zaman alan bir şey. PUBG Mobile Liyakat Yükseltmenin tek yolu oyunu oynamak. Nasıl ki kötü davranışlar sonucu cezalandırıldığınızda Liyakat puanınız düşüyorsa, oyunda iyi bir dereceye girdiğinizde de Liyakat puanınız artıyor. Aslında iyi bir dereceye girmenize gerek yok fakat iyi bir dereceye girerseniz daha hızlı Liyakat Puanı kazanabilirsiniz.

  • Eğer ilk 10 girerseniz 3 Liyakat Puanı yükselirsiniz.
  • Eğer 10-50 arası bir dereceye girerseniz 2 Liyakat Puanı yükselirsiniz.
  • Eğer 51-100 arası bir dereceye girerseniz 1 Liyakat Puanı yükselirsiniz.

Yukarıdaki verilerden anlayacağımız gibi PUBG Mobile Liyakat Nasıl Yükseltilir sorusunun tek cevabı oyunu oynamak.

Eğer kötü davranışlardan uzak durursanız, kendi arkadaşlarınızı öldürmeyip oyununuzu düzgünce oynar, herhangi bir 3. parti hile yazılımı kullanmadan oyunu oynarsanız Liyakat puanı yükseltmenize pek gerek kalmayacak. Fakat olurda kötü davranışlarda bulunursanız belirttiğimiz gibi oyunu bol bol oynayarak kaybettiğiniz Liyakat puanılarını geri kazanabilirsiniz. Umarız ki Liyakat puanı kaybetmeden güzel güzel oyunu oynarsınız, iyi oyunlar dileriz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version