PUBG Mobile, mobil oyun platformuna duyurulduğundan beri İOS ve Android işletim sistemlerini kullanan milyonlarca oyuncuya sahip bir kitle oluşturdu. Oyunun her sezon değişikliklere uğraşaması, savaş bileti ödüllerinin değişmesi gibi sebeplerden yeni sezon öncesi oyuncularda bir heyecan başlıyor. 10. sezon bittikten sonra da yeni sezonda bizleri yeni haritalar, yeni silahlar, yeni araçlar ve daha nicesi bekliyor olacak diye düşünüyoruz. Her sezon belli etmese de bir ana konu üzerinden işliyor. Bu sezonda bol bol ödül kazandık, turnuvalarda bol bol adam vurduk diye düşünüyorum.

Pubg Mobile 10. Sezon ne zaman bitiyor? sorusu birçok kişinin bu sayfaya gelmesindeki sebep. Akıllarınızdaki soruları cevaplandırmak için bu yazıyı hazırladık yani doğru yerdesiniz. Yazımızın sonunda sezonun bitişi hakkında aklınızdaki tüm sorulardan arınacaksınız. Sizin için hazırladığımız yazımıza haydi devam edelim.

Lafı biraz fazla uzattık gibi ha, haydi artık yumurtanın kabuğunu kıralım PUBG Mobile 10. sezon ne zaman bitecek? sorunuzu cevaplayalım ve sizi burada daha fazla meşgul etmeyelim. PUBG Mobile Türkiye Yönetim ekibi aslında bu konu hakkında bir açıklama yaptı fakat bu açıklama oyunculara tam olarak iletilmedi.

PUBG Mobile 10 Sezon Ne Zaman Bitiyor?


PUBG Mobile 10 Sezon Ne Zaman Bitiyor?

Pubg Mobile 10. Sezon Ne Zaman Bitiyor?

Pubg Mobile 10. Sezon Ne Zaman Bitiyor? sorusunu merak eden oyuncular için açıklıyoruz! 8 Ocak 2019 tarihinde başlayan Pubg Mobile 10. Sezon’un bitimine çok az vakit kaldı. Yeni yılın uyandırdığı heyecan etrafı sarıp sarmaladı.

PUBG Mobile 10. Sezon 3 Ocak 2020 Tarihinde Bitiyor.

Eksik kalmış görevleriniz, katılmadığınız etkinlikler ve benzeri şeyler var ise, sezon bitmeden önce bitirmenizi tavsiye ederim. Gelen her sezonu en etkili şekilde kullanıp alabileceğiniz bütün ödülleri almanız sizin yararınıza olacaktır. Umarız ki yazımız sizin merakınızı gidermeye yetmiş ve hoşunuza gitmiştir. Sezon bitiş tarihini hatırlatmak istediğiniz arkadaşlarınıza yazımızın bağlantısını gönderebilirsiniz. İyi günler, iyi oyunlar dileriz. Attığınız mermi heatshot olsun!

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Pubg Planör Yerleri

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version