Birçok kullanıcı dışarıda PUBG oynarken internet paketlerinin sınırlarından sıkıntı çekiyor. Eğer yüksek bir internet paketiniz yok ise PUBG’nin kaç mb internet yediği önemli bir konu. PUBG Mobile aslında diğer oyunlara nazaran az internet yiyor diyebiliriz. Peki ne kadar internet yer? Türkiye’nin büyük internet firmalarının araştırmalarından yola çıkarak cevabı bulduk, PUBG 1 saatte kaç mb internet yer araştırmamıza göz atalım.

PUBG Kaç MB İnternet Harcar?

Mobil oyun dünyasının gözde oyunu PUBG Mobile aslında çok veri tüketmiyor. Eğer az bir internet paketiniz var ise şanlısınız diyebiliriz. Şimdi sizlerle Pubg ne kadar internet yer verilerini paylaşacağız. PUBG her saat için 20-30 MB arası internet harcar. Eğer sesli sohbet kullanıyorsanız bu internet kullanımı 25-50 MB olarak artacaktır. Zaman dilimlerine bölünmüş şekilde PUBG ne kadar internet harcar sorusunun cevabını aşağıda verelim;

  • 1 Dakikada: 0,5 MB
  • 30 Dakikada: 10-15 MB (Yani ortalama bir oyun 15 MB yiyor diyebiliriz.)
  • 1 Saatte: 20-30MB
  • 24 Saat durmadan Pubg oynarsanız 600MB mobil veri tüketecektir.

Eğer 10 GB internet paketiniz var ise sadece PUBG oynayarak 30 dakikalık 666 oyunda internet paketinizi bitirirsiniz. Eğer 5 GB’lık bir internet paketiniz var ise sadece PUBG oynayarak 30 dakikalık 333 oyunda internet paketiniz bitecektir.

En ucuz UC’yi alabilmek için GameSatış Pubg UC satın alarak, oyun içi kozmetik ürünlerine hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

PUBG Mobile az internet yiyen oyunlar içerisinde geçiyor denilebilir. Diğer birçok oyun çok daha fazla saatlik MB tüketiyor. Eğer kısıtlı miktarda internetiniz var ise yazımızdaki verilere göre önlem alabilirsiniz. PUBG 2022 yılında 1 saatte ne kadar internet yer sorusunun cevabını da vermiş bulunduk.

PUBG İnternet Tüketimi Nasıl Azaltılır?

PUBG’nin daha az internet tüketmesini güncel tabir ile yemesini istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Bu sayede 1 saatte gidecek internet miktarı ciddi oranda azalacaktır.

  • Sesli sohbeti kapatın.
  • Eğer kullanmıyorsanız yazılı sohbeti de kapatın.
  • Oyunu oynarken arkadaşlarınızla Discord vb. internet yiyen platformlardan görüşmeyin.

Özellikle sesli sohbet çok MB yer. Bu yüzden internet sıkıntınız var ise sesli sohbeti kapatmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version