Hemp (Kenevir), New World’de haritanın içerisinde ortaya çıkan doğal bir kaynaktır. Kenevir, zırh işçiliği tariflerinde ve bazı diğer tariflerde bileşen olarak kullanılan Elyaf ve Keten yapmak için kullanılır. New World’de kaynak aramak için çok zaman harcayacaksınız. Bu kısa kılavuz, Hemp’i bulabileceğiniz en iyi yerlerden bazıları göstermenin yanı sıra, oyunda aradığınızı daha kolay bulmak için oyun içi haritayı nasıl kullanabileceğinizi gösterecek.

Hemp (Kenevir) Bulmak İçin Harita Nasıl Kullanılır?

New World Hemp Nasıl Bulunur?

Haritayı oyun içinde M tuşuna basarak açabilirsiniz. Bu tuş, ana dünya haritasını açacaktır. Kaynak Konumları’na bastıktan sonra belirli bir kaynağı bulabileceğiniz çeşitli bölgelerin bir açılır listesini göreceksiniz. Hemp oldukça yaygındır, ancak tam olarak nereye bakacağınızı bilmiyorsanız bulmak yine de can sıkıcı olabilir. Mor çiçekli uzun yeşil/kahverengi bitkiler için gözlerinizi açık tutun. Haritanın hangi alanında olduğunuza bağlı olarak, hemp (kenevir) biraz farklı görünebilir, fakat endişelenmeyin aynı işleve sahip olacaktır. İşte hemp bulmak için gitmeniz gereken yerlerin bir listesi ya da bazı yararlı noktalar için yukarıdaki haritayı kontrol edebilirsiniz.

New World Hemp (Kenevir) Bulmak İçin En İyi Yerler

Haritanın güneyine doğru yol alın. Haritanın üst kısmında çok az hemp (kenevir) ortaya çıkıyor. Normal seviyede hemp (kenevir), bulmak için bu oyun bölgelerine bakabilirsiniz:

  • Windsward hemp (kenevirin) sık sayıda oluştuğu birçok farklı alana sahiptir ve hepsi birbirine oldukça yakındır. Amrine Temple’ın güneyinde ve Cooper’s Ranch’e doğru iki veya üç adet hemp (kenevir) bölgesi bulabilirsiniz.
  • Birçok büyük kenevir bölgeleri Monarch’s Bluff’un kuzeydoğru köşesinde mevcut. Chason Steep, bir sürü hemp ile çevrilidir ve burada çok fazla farm yapabilirsiniz.
  • First Light’ın kuzeybatı bölgesinde, Clearwater Bend’e yakın balıkçı göllerinin çevresinde bir sürü hemp (kenevir) bulabilirsiniz.
  • Son olarak Saircor’un hemen kuzeyindeki First Light’daki doğru ormanında ağaçların arasında birkaç farklı bitki kümesiyle bol miktarda kenevir bulabilirsiniz.
Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version