Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları, bu yazımızda sizler için Minecraft Ölümsüzlük Totemi eşyasını araştırdık. Ölümsüzlük Totemi, oyuncuyu ölümün ucundan kurtaran ve stacklenmeyen (üst üste 1’den fazla koyulmayan) bir eşyadır. Oyuncu, elinde totemi tutuyorsa ve ölümcül hasar alırsa, totem, oyuncunun ölmesini önler. Ölümsüzlük toteminin çalışması için totemin sağ veya sol elinde olması gerekir – seçilmediği sürece hotbar’da ise çalışmaz. – Totem sadece bir kez kullanılabilir; kullandıktan sonra kaybolur. Oyuncuyu hiçlikten gelen hasardan ve /kill komutu ile öldürülmekten kurtaramaz.

Totem kullanıldığında ne olur?

Ölümsüzlük totemi kullanıldığında size yarım kalp verir. Üstünüzdeki tüm efektleri siler ve 40 saniyelik ateşten koruma, 45 saniyelik rejenerasyon 2 ve 5 saniyelik absorbe 2 efekti verir. Oyuncunun ölümden nasıl kurtulduğunu gösteren bir animasyon oyuncunun ekranında belirir.

Ölümsüzlük Totemi nereden düşer?

Totem, Evoker yaratıklarından kesinlikle 1 tane düşer. Evokerları orman biyomundaki köşklerde bulabilirsiniz. O köşklere girmeden önce iyice hazırlık yapmayı unutmayın içerisi ölümcül tehlikelerle dolu! Bir ölümsüz totemi bulmak için giderken ölümün kendisini bulabilirsiniz!

Ayrıca ölümsüzlük toteminin Minecraft’ın 1.11 sürümünde eklendiğini de hatırlatmakta fayda var. Önceki sürümlerde böyle bir eşya bulamazsınız.

Bu totem gerçekten aşırı işlevli bir eşya. Fakat kazanması da gerçekten çok zor. Öncelikle orman biyomunda odundan köşkü bulmanız gerekmekte ardından gerekli hazırlıkları yapıp köşke girdikten sonra size saldıracak olan yaratıklarla uğraşmalısınız. En sonunda ise Evoker’ı öldürmeye çalışacaksınız. Bu zorlu süreç size mükemmel değerli bir ödül kazandıracak fakat daha önce de dediğimiz gibi ölümsüzlük totemini bulmak için giderken orada ölümün kendisini bulabilirsiniz, dikkatli olun!

 

Bir önceki yazımız ilginizi çekebilir: H2O Audio’nun Apple Watch İçin Su Geçirmez Kulaklıklığı

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version