Selamlar Oyungar okuyucuları, bu içeriğimizde Lol Win Trade (Lol Wt) nedir, ne demek bunları öğreneceğiz. Hızlıca konuya girelim Lol Wt Nedir?

League of Legends oyununda en üst rank olan Challanger seviyesine ulaşan oyuncular arasındaki rekabet çok büyüktür. Sezon sonunda birinci, ikinci veya üçüncü olmak için birbirleriyle kapışırlar. Daha hızlı şekilde sıralamada üste gelmenin bir yolu da Win Trade (Wt)’dir.

Lol Wt Ne Demek?

Win Trade kısaca WT genellikle en üst düzey ranklarda yapılan ve bir grup oyuncunun veya belirli oyuncuların ücret alarak veya almayarak seçtikleri oyuncunun sezonu birinci olarak bitirmesi için çalışmalarıdır. Birinci yapmaya çalıştıkları oyuncu ile aynı anda sıraya girerek onunla aynı oyuna denk gelmeye çalışırlar. Ardından olaylara tamamen şans süsü vererek o oyuncuyu bilerek beslerler. Oyuncular üst düzey oyuncular oldukları için bunu çok belli etmeden yapabilirler ve Riot Games tarafından ceza alma riskleri düşük denilebilir.

Win Trade işleminin yüksek ranklarda yapılmasının bir sebebi vardır. Yüksek seviyelerdeki oyuncuların sayısı daha az olduğu için Wt işlemini yapacakları oyuncu ile aynı oyuna gelme olasılığı çok daha fazladır. Win Trade yapılmasının tespiti durumda oyuncular gereken cezayı alırlar, bu yapılması yasak bir hiledir.

Bir gün Challanger seviyesinde bir oyuncu olursanız WT yapmayı düşünmenizi asla önermiyoruz. Sıralamada birinci olma isteği ile oyunu sadece sıralama için oynamanıza yol açacaktır ve oyunu asıl oynama amacınız olan rekabet faktörü ve eğlenme amaçlarından sapmanıza yol açacaktır.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version