Apple Watch 2 yıldır yani 3.nesilden sonra kendini sürekli geliştirdi. Bu özelliklerden biri de suya dayanıklılıktı ve bu da çok başarıyla geliştirildi. Bunun üzerine Apple Watch için özel ürünler veya aksesuarlar da çıkarılmaya ve bize tanıtılmaya başladı. Su geçirmez ürünler birçok alıcının ilgisini çekti.

Bunlardan biri de H2O Audio şirketinin Apple Watch için tasarladığı H2O Audio Interval Swim kulaklığı oldu. Bu su sporlarının herhangi bir dalıyla ilgilenen sporcuların antrenman yaparken kullanması için üretildi. Sadece Apple Watch kullarak sesli kitap, iTunes, Pandora, Podcast’ler ya da müzik çalmaya yarayan kulaklık bu olaylar içinse bir telefon ihtiyacını ortadan kaldırmış oluyor.

H2O Audio şirketinin Kurucusu ve aynı zaman da CEO’su olan Kristian Rauhala, kulaklıkları şu sözleri kullanarak tanıtıyor: ‘Yüzmek sağlıklı ve dinamik kalmak için en etkili yoldur ancak bir o kadar da sıkıcı bir spordur. H2O Audio Interval Swim kullanarak yüzme sporları, daha eğlenceli ve keyifli bir durum alacak.”

Apple Watch kullanıcının kafatasının arkasında kalacak biçimde bir kafa bandına sahip olacak. Bu cihaz IPX8 sertifikasına sahip bu da demek oluyor ki bu kulaklığın 1 metre derinliğe kadar dayanabilecek. Yani 1 metre derinliğe kadar kaliteli ve kesintisiz şekilde şarkı dinlenebilecek.

Apple Watch ile eşleştirilmek için olan bu kulaklık için Bluetooth 5.0 desteği bulunan cihazlarla eşleşebilecek. En yüksek ses tonunda kullanılınca 6 saat pil kapasitesine sahip olacağı vadediliyor. Bu kulaklığın ise suya dayanıklı olarak tasarlanan Apple Watch 3 Serisi ve daha üst modellerinde uyumlu olacağı söylendi.

Bu noktada da yüzücüleri düşünen bu şirket yüzme mesafelerini ve tur dönüşlerini hesaplayan ve bunları kaydetmeye yarayacak My Swim Tracker isimli bu programa H2O Audio Interval Swim kulaklığıyla da sahip olabilecekler. Ve bu program sayesinde yüzücüler katettiği mesafeleri ve tur dönüşlerini duyabilecekler.

H2O Audio Interval Swim için düşünülmüş fiyat ise 99 dolar olacak. Ve ülkemizde de 500-600 TL arası satışa sunulması bekleniyor.

 

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Ay Üzerinde Su Arayacak NASA Aracı: VIPER

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version